Program


CIRCUSSIMO
3

CIRCUSSIMO

Az új műsor évtizedek óta nem látott igazi szenzáció, cirkusz felsőfokon! A világ négy földrészéről igazi klasszisok érkeznek a Városligetbe.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. augusztus 30. vasárnap, 15:00

Duo Splash

Trapéz (Ukrajna)

A klasszis ukrán légtornász duo nemcsak a cirkusz kupolájában, hanem az életben is egy párt alkot. Káprázatosan szép és kidolgozott trapéz számuk különleges cirkuszi élményt nyúlt. Látványos produkciójuk különlegesen nehéz elemeket, trükköket is felvonultat, így nem csoda a kínai Wuhan-ban tavaly ősszel megrendezett világhírű cirkuszfesztiválon bronz díjat nyertek.

Nistorov

Görkorcsolya (Olaszország)

Az olasz csoport görkorcsolya produkciójának különlegessége, hogy nem két, hanem három artista mutatja be. A két méter átmérőjű kör alakú emelvényen a két nő és a férfi különböző emeléseket, forgásokat, ugrásokat mutat be görkorcsolyán. A veszélyes szám kifogástalan technikai tudást, összeszokottságot és koncentrációt igényel. A vakmerő artisták még a nézők közül is bevonnak egy önként jelentkezőt produkciójukba.

Shandong csoport

Lábikária (Kína)

A több mint 4000 éves, ősi kínai cirkuszművészet 12 tagú, fiatal artistákból álló csoportja most lép fel először szezonműsorban Európában. A fantasztikus tudású akrobaták mozgalmas és kimagasló egyensúly érzéket igénylő produkcióját a gondosan megtervezett ugráskombinációk, látványos szaltók teszik rendkívül értékessé, igazi cirkuszi kuriózummá. A csoport 2010-ben felért a csúcsra, hiszen a Monte Carlo-i Cirkuszfesztiválon Aranybohóc díjat nyert.

Eddy Carello

Dobzsonglőr (Svájc)

A cirkuszi családból származó Eddy 11 éves kora óta foglalkozik zsonglőrködéssel. A cirkuszi családi hagyományoknak megfelelően produkcióját édesapjától tanulta, aki szintén zsonglőr volt. Mutatványát folyamatosan fejleszti, saját trükkjeivel kombinálja. A most látható dobzsonglőr száma - melyben egy dobfelszerelésen kis labdák pattogtatásával és különböző trükkös fordulatokkal pörgős dobszólót ad elő – világszerte hatalmas közönségsikert arat, és a szakma elismerését is kivívta.

Mister Lorenz

Bohóc (Olaszország)

A régi cirkuszi Carnevale családból származó bohóc, korábban erőművészként lépett fel, mostanában pedig artista tudását is felhasználva komikusként aratja sikereit. Produkcióiban ellenállhatatlanul mulatságos, színes komédiái jól ötvözik a klasszikus tréfákat a mesteri zsonglőr, szabadlétra és zenei elemekkel.

Red Back - Spider act

Kaucsuk (Etiópia)

A fiatal etióp lány, Rich Metiku pályafutását 8 évesen a Circus Ethio Selam-nál kezdte, azóta a világ számos neves cirkuszában fellépett, a Knie Cirkuszban, a Krone Cirkuszban, a Cirque Arlette Gruss-ben, és a Flic Flac Cirkuszban is látványos sikereket ért el. Jelenleg ő az egyik legelismertebb „kaucsuklány”. A Fővárosi Nagycirkuszban most látható produkcióját 2011-ben fejlesztette ki, akkori menedzsere és edzője segítségével, mellyel azóta számos díjat is nyert, többek között Moszkvában a Nikulin Cirkuszfesztiválon, illetve a Figueres-i spanyol nemzetközi cirkuszfesztiválon.

Szkokov csoport

Hintaszám (Oroszország)

Az orosz Rosgoscirk fesztiváldíjas szuperprodukciója a budapesti közönség elkápráztatására készül. A világ nagy hintaszámai között egyedülálló, hogy nyolc gyönyörű artistanő adja elő ezt a különösen nehéz és szép produkciót. A szám koreográfiája a világhírű orosz koreográfus és társulatvezető, Alekszandr Szkokov munkáját dicséri. A fantasztikus produkció az elmúlt években meghódította a cirkuszvilágot, a fesztiválok, gálák állandó fénypontja.

Höschler család

Fókaszám (Németország)

A német család három fókája klasszikus önfeledt cirkuszhangulatot hoz a manézsba. Ez a produkció a gyerekek állandó kedvence szerte a világon. A kedves állatok labdákkal, karikákkal bonyolódnak humoros kalandokba, a vidám játékba a vállalkozó kedvű nézőket is bevonják. A színes, jókedvű kavalkád igazi családi produkció!

Shandong csoport

Ugrókötél (Kína)

A klasszikus akrobatikus kínai cirkusziskola 10 nagyszerű képviselőjének akrobatikus ugrókötél produkciója elképesztő tudást és állóképességet igényel. A nagyszerű akrobaták nemcsak a Monte Carlo-i Cirkuszfesztivált hódították meg, hanem produkciójukkal a Guinness rekordok könyvébe is bekerültek.

FarFan flying act

Fliegende (Amerikai Egyesült Államok)

Az amerikai csoport száma valódi világpremier! A korábban soha nem látott kereszt trapézakrobata produkció a Fővárosi Nagycirkusz kupolájában bemutatott látványos szaltókkal és kombinációs kerülésekkel ejti ámulatba a publikumot. Ez a fantasztikus produkció lesz jövőre a világhírű amerikai Ringling Bros and Barnum and Bailey Cirkusz attrakciója.

Gerasymenko bros

Táncos akrobatika (Ukrajna)

A testvérpáros hét éve van a pályán, számos cirkuszban felléptek már. A Fővárosi Nagycirkuszban most látható komikus akrobata számukat elismerték a 2012-es németországi Európai Ifjúsági Cirkuszfesztiválon és 2013-ban a híres francia Massy-i Cirkuszfesztiválon is.

Ajánlatunk


Az Anyatigrisek című előadás tabuk nélkül, rengeteg humorral mutatja meg, hogy valójában mit is jelent szülőnek lenni. Nem számít, hogy fekete öves anyuka, vagy fiatal kismama vagy, a másfél órás zenés komédia garantáltan jobb kedvre derít majd. Kell ennél több egy anyának?

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. A bemutató 2014 augusztusában a Szegedi Szabadtéri Játékokon, szeptemberben pedig a Madách Színházban volt.

Glattauer vígjátéka nagy emberismerettel és virtuozitással sodorja nézőjét a hősökkel együtt a jövő meglepetései felé...

Kövess minket!


További ajánlataink


IL VOLO 2024

MVM Dome

Tavaly már a Budapest Aréna is szűknek bizonyult, ezért – közkívánatra – 2024-ben az MVM Dome színpadára érkezik a világhírű…

Philippe Herreweghe és együttesei: Beethoven-est Szép

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A teremtő szellemű Philippe Herreweghe saját alapítású, világhírű műhelyeivel: a Collegium Vocale Gent kórusával és az Orchestre des Champs-Elysées zenekarával…

Május 11-én fergeteges ValMar koncerttel zárul a 2024-es Pápai Expo és Agrárpiknik, az év legmenőbb agrárrendezvénye.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!