Program


Budapesti Színházak Éjszakája 2024 - Karszalagra beváltandó belépő
3

Budapesti Színházak Éjszakája 2024 - Karszalagra beváltandó belépő

Öt év kihagyás után 2024. március 23-án ismét a közönségé a színpad, az alkotóké a nézőtér – de ami még fontosabb, a színházé az éjszaka! Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Légy részese az Éjszakának – hiszen Minden Egy!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat

Öt év kihagyás után 2024-ben visszatér az esemény, ahol a fővárosi teátrumok szélesre tárják kapuikat, hogy néző és színházi alkotó közvetlenebb körülmények között is találkozhasson egymással. A pandémia ugyan megakasztotta a rendezvényt, ám 2024 márciusában a Városmajori Szabadtéri Színpad és Kristály szervezésében újjászületünk!
Új szlogen, új ötletek, és soha nem látott csatlakozási kedv. Hihetetlennek hangzik, de negyvenhárom (bizony, 43!) színház vár majd titeket!

 

Csatlakozó színházak:

I 6szín; Art Színtér; Átrium Színház; Baltazár Színház; Bethlen Téri Színház; Budaörsi Latinovits Színház; Budapest Bábszínház; Budapesti Operettszínház; DANTE Közösségi Alkotótér; Déryné Program; Dumaszínház; FEM Arts Cafe; Játékszín; József Attila Színház; Jurányi Produkciós Közösségi Inkubátorház; Karinthy Színház; Katona József Színház; Klebelsberg Kultúrkúria; Kristály Színtér; KUGLER Art; Madách Színház; Magyar Állami Operaház; Marczibányi Téri Művelődési Központ; Momentán Társulat; Nemzeti Táncszínház; Óbudai Társaskör; Orlai Produkció;  Örkény István Színház; Pesti Magyar Színház; Pinceszínház; PopUp Produkció; Radnóti Miklós Színház; Rózsavölgyi Szalon; RS9 Színház; Stúdió K.; SZFE Sinkovits Imre Színházművészeti Intézet; Szkéné Színház; Térszínház; Thália Színház; Trafó Kortárs Művészetek Háza; Újszínház; Vidám Színpad; Vígszínház I

43 színház, egyetlen karszalag, egyetlen éjszaka! Találkozunk 2024. március 23-án!

Az online vásárolt e-ticketet (vouchert) karszalagra kell váltani, melyet a résztvevő színházak szervezési osztályán vagy jegypénztárában lehet megtenni (kedvezményes belépőjegy esetén ekkor kell bemutatni a kedvezményre feljogosító igazolványt). A megvásárolt e-ticket (voucher) karszalagra váltási időszakának megkezdéséről tájékoztatjuk vásárlóinkat.

Ajánlatunk


A délszláv muzsikát játszó Vujicsics Együttes ötven évvel ezelőtti megalakulásuk óta szinte változatlan felállásban muzsikál.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Rényi Ádám keserédes, abszurd és meglepő történeteinek hőseit és antihőseit négy színész kelti életre egy sokszínű, sokhangulatú, nevetésben és könnyekben is gazdag, különleges előadásban.

Kövess minket!


További ajánlataink


Az Özvegy Karnyóné

Új Színház

Az Özvegy Karnyóné vérbő komédia, sok zenével az esendőségről, tele fordulattal, szerethető karakterrel, versengéssel, ármánnyal és persze szerelemmel. És, hogy…

ANDREA BOCELLI - RÁADÁS! Szép

MVM Dome

A nagy érdeklődésre való tekintettel, Andrea Bocelli az immár teltházas november 23-i koncertje után november 24-én is fellép az MVM…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!