Program


Blake

Blake

Budapesten, az Arénában lép fel január 18-án az angol hercegi pár kedvenc énekegyüttese, az idén 10. születésnapját ünneplő Blake. A koncert sztárvendége Zséda!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. január 18. péntek, 19:00

A klasszikus crossover kiválóságai először látogatnak el hazánkba, hogy ugyanúgy meghódítsák a magyar közönséget, mint ahogy rajongójukká tették Katalint és Vilmos herceget, Fülöp herceget, II. Erzsébetet vagy akár Jennifer Hudsont.

Több mint egymillió eladott lemez, közel 150 televíziós produkció és számtalan nemzetközi fellépés –  a Blake megalakulása óta töretlen lendülettel halad előre a világsiker útján. A klasszikus és pop zenei stílusokat remek érzékkel ötvöző három fiatalember már karrierjük kezdetén borítékolhatták sikerüket: hat hónappal a zenekar megalakulása után megjelenő első albumukból három hét alatt több mint 100 000 példányt adtak el, amely nem sokkal ezután aranylemez lett. Debütáló lemezük hatalmas sikernek örvendett, 2008-ban a Classical Brit Award gála dobogós helyén végeztek, ahol elnyerték az Év Albuma díjat, és a Top 20 Pop Chart listájára is felkerültek.

Számos világhírű sláger feldolgozását köszönhetjük eddig a formációnak, egyedi stílusuknak köszönhetően dalaik tíz országban is a toplisták első helyén végeztek, és korábban a 2012-es olimpiai játékok főelőadójának is felkérték őket. A Blake, amellett, hogy világ körüli és országos turnék, valamint nemzetközi fesztiválok állandó résztvevői, a Buckingham Palotában is visszatérő vendégek. Maga II. Erzsébet kétszer is meghívta őket a Buckingham Palotába koncertezni –  a hercegi párral a mai napig jó kapcsolatot ápoló zenekar, melynek tagjai együtt jártak iskolába Katalin hercegnével és Vilmos brit királyi herceggel, egy külön számot is írt a pár esküvőjére, ami „All of Me” címmel vált híressé. A tagoknak volt szerencséjük összebarátkozni Fülöp herceggel is, aki sokszor viccelődött velük. Az énekegyüttes nem csupán az angol királyi családból verbuvált rajongótábort: a Blake rajongói között olyan sztárok is szerepelnek, mint az Oscar- és Golden Globe-díjas amerikai énekesnő, színésznő és modell, Jennifer Hudson.

A klasszikus crossover stílus egyik úttörőjének számító formáció mindenekelőtt karakteres hangjuk és romantikus hangzású produkcióik által váltak híressé, azonban nagyköveti munkájukat és jótékonysági akcióikat is mindig nagy érdeklődés övezi: a trió amellett, hogy gyermekjóléti szervezetek munkáját támogatja, olyan fontos ügyekhez is szívesen adja a nevét, mint a rákkutatás vagy az állatvédelem.

Az énekegyüttes magyarországi ittléte alatt nem csak a fővárosiak életét fogják megszínesíteni: január 19-én a formáció egy vidéki helyszínen, Debrecenben is színpadra lép. Itthoni fellépéseiket egy magyar szimfonikus zenekar fogja kísérni mindkét helyszínen, akik már javában próbálnak a januári koncertekre. Az élő show-n az együttes 10. születésnapja alkalmából kiadott album dalait is hallhatjuk, ami a mai napig a Brit Classical Charts első helyein szerepel.

Január 18-i budapesti fellépésük előtt a Blake az Egyesült Kirsályságban turnézik szeptembertől egészen késő decemberig, így ottani fellépéseiket a közösségi médiában is nyomon tudjuk követni. 

Sztárvendég: Zséda

 

Ajánlatunk


Erkel Ferenc: HUNYADI LÁSZLÓ Opera négy felvonásban, három részben, magyar nyelven, magyar és angol felirattal

Budapest, 2024. október 10. – A Piero Barone, Ignazio Boschetto és Gianluca Ginoble alkotta világhírű olasz pop-opera trió, az IL VOLO, egy felejthetetlen koncerttel tér vissza Budapestre, hogy elvarázsolja a magyar közönséget az MVM Dome színpadán, 2024.10.10-én.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Jótékonysági koncert a tiszta lélegzetért

Müpa, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

A Budafoki Donhnányi Zenekar jótékonysági koncertje a Tüdőgyógyászati Alapítvány javára, a szerencse forgandóságát, a szerelem múlandóságát hirdető lírai, tréfás, pajzán,…

Táncháztalálkozó

Papp László Budapest Sportaréna

43. alkalommal rendezik meg áprilisban az Országos Táncháztalálkozó és Kirakodóvásárt, a Kárpát-medence legnagyobb élő népművészeti összművészeti eseményét.

Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!