Program


Bíró Eszter húsvétváró koncertje / MINIMATINÉ

Bíró Eszter húsvétváró koncertje / MINIMATINÉ

Bíró Eszter és csapata, egy családi interaktív koncerten, játékos tojáshajszát folytatnak húsvét várva várt ünnepe előtt alig egy héttel. Nyuszigyerekek, segítsetek Tóbiásnak, legyen idén is húsvét!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: március 23. szombat, 11:00

Minimatiné
Bíró Eszter húsvétváró koncertje

Hogy mit ér a húsvét hímes tojás nélkül?! Fabatkát sem! Pedig Tóbiás, a húsvéti nyúl ezzel kénytelen szembesülni, amikor a náthás Tyúkanyó levelét elolvassa. Nincs az a nehéz helyzet, amit a barátok, némi zenés kíséret, vidám meserészlet segítségével meg ne lehetne oldani. Jól tudja ezt Bíró Eszter és csapata, akik családi, interaktív koncertjükön játékos tojáshajszát folytatnak húsvét várva várt ünnepe előtt alig egy héttel. Nyuszigyerekek, segítsetek Tóbiásnak, legyen idén is húsvét!

A tanulmányait itthon és Amerikában végzett énekesnő és színésznő generációjának sokoldalú tehetsége. A többek közt Fonogram díjjal és Érték díjjal is kitüntetett művész egy évtizede új területen is kipróbálta magát: játékos, interaktív gyerekkoncertjei mostanra egy egész generáció szívébe lopták be magukat. Bíró Eszter számos közegben mozog otthonosan: gondoljunk csak a tévében látható sorozatára és hanglemezeire, élő koncertjeire és sikerlistás könyveire. Hogy honnan ez a változatosság? „Szülőként én is nagyon szeretem, amikor több lehetőség közül választhatok, azt meg különösen, ha a szórakozáson túl tanulásra is használható egy ajándék… De elsősorban mégis előadóművész vagyok, ezért az élő fellépés a különböző vállalásaim végcélja.” Az Állati Zenés ABC két kötete, az Időradír című könyv, valamint Az Időmanó kalandjai című tévésorozat mostanra sokak kedvencévé vált: a húsvétváró koncerten ezekből is felhangzanak majd részletek. Bíró Eszter fülbemászó énekét és játékra buzdító szavait hozzá hasonlóan sokoldalú zenésztársai közreműködése teszi teljessé. Aggodalomra persze semmi ok, a változatos kalandok jó véget érnek, és a nézőtér is együtt énekli Bíró Eszterrel és zenésztársaival, hogy „Nincs baj, Tóbiás, itt a húsvét, lesz tojás!”

Közreműködők:
ütőhangszerek, harmonika, vokál - Födő Sándor
klarinét, tárogató, furulya, doromb, magyar duda - Cserta Balázs
gitár, vokál - Csókás Zsolt

Korosztály: 3-8 év
Rendező: Müpa

Fotó: ©Hajdu András

Ajánlatunk


Megérkezett Pottyondy Edina új estje, a Démonok és hormonok. Terápiás stand up a körülöttünk élő és a bennünk lakó démonokról. Terápia, démonok, hormonok, Pottyondy... Mit érez ha ezeket hallja?

Örkény István az életéről Elmondja: Mácsai Pál

A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Mamma Mia! Szép

Madách Színház

A világon először a Madách Színház kapta meg a jogot, hogy non-replica változatban állítsa színpadra a Mamma Mia! musicalt. 2014-es…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!