Program


Binder Károly – Juhász Gábor duó

Binder Károly – Juhász Gábor duó

Régi barátság köti össze a két alkotó- és előadóművészt. Első közös lemezük éppen negyedszázada, 1993-ban jelent meg Little Song címmel, egy akkor már két évre visszatekintő intenzív kreatív munka és koncertezés lenyomataként.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. november 2. péntek, 20:00

Az első albumot három további közös CD, valamint számos hazai és külföldi koncert követte. Az utóbbi húsz évben aztán pályájuk külön szálakon futott. Binder Károly a Liszt Ferenc Zeneakadémia jazz tanszékének vezetője lett, egyben a BMM lemezkiadó tulajdonosa. Saját kvartettjével és Borbély Mihállyal közös duójával rengeteg sikeres koncertet és lemezt tudhat maga mögött. Juhász Gábor a Bartók Béla Konzervatórium és 2018-tól az Zeneakadémia jazz gitár tanára. Számos zenekarban vett részt szólistaként és 2006 óta saját formációit is vezeti.

A duó a hosszú szünet után 2018 márciusában adott újra koncertet a patinás jazz múlttal rendelkező Benczúr Házban. A régi emlékek, és a sokak számára fontos hangzás felújítása volt az elsődleges cél, de hamar kiderült, hogy az elmúlt évtizedekben a két művész kreativitása semmit sem veszített korábbi intenzitásából, így elhatározták, hogy újra vízre bocsátják a hajót és kibontják a vitorlákat. Opus-beli koncertjükön a duó vadonatúj és negyedszázados kompozíciói egyaránt hallhatók lesznek.

Közreműködik:

Binder Károly - zongora
Juhász Gábor - gitár

Kérjük Önöket, hogy az Opus Jazz Clubba váltott jegy mellé ne felejtsenek el asztalt foglalni!
Asztalt jeggyel, internetes jegyváltás esetén utalványazonosítóval rendelkező vendégeinknek tudunk foglalni.
Az asztalfoglalásokat legkésőbb 20 óráig tudjuk fenntartani!
Közvetlenül koncertkezdés előtt történő jegyvásárlásnál vendégeink a meglévő asztalokat érkezési sorrendben foglalhatják el.

Telefon
+36 1 216 7894

Ajánlatunk


A filmek és játékok zenéin alapuló koncertek Európa-szerte ismert specialistája, a francia Overlook Events a tavaly decemberi teltházas A Gyűrűk Ura legszebb dalai koncert után most a Harry Potter-filmek legemlékezetesebb zenéit bemutató műsorral tér vissza.

zenés átirat két részben

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

Süsü, a sárkány kalandjai

Vidám Színpad

Süsü, a kedves egyfejű sárkány elmenekül családjától, mert apja kitagadta. Miután örök barátságot köt a királyfival, új otthonra talál a…

Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!