Program


Bérczesi Robi akusztik
3

Bérczesi Robi akusztik

A Hiperkarma alapítója, rendkívül népszerű számainak szerzője. BioRoBoT és persze Hiperkarma dalok is elhangzanak új szerzeményekkel kiegészülve.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2019. május 9. csütörtök, 19:00

A Hiperkarma első dala, és azóta is töretlenül a legnagyobb közönség kedvenc, a lidocain, már mutatta azt az irányt, amely felé Bérczesi Róbert elindult, és erről adott teljesebb képet a zenekar saját nevét viselő debütáló albuma is, 2000-ben. Három év múlva az amondó c. lemez ezt az utat folytatta, de lehetett érezni a kísérletezős jelleg felerősödését, ami mögött a frontember erősödő drogproblémái álltak, és 2014-es visszatéréséig a Hiperkarmát is feloszlatta kétszer. 2014 őszén megjelent konyharegény nem okozott csalódást. A 2017-es hangos sikert hozó délibáb c. album dalain már érezhető volt, ami 2019 elejére a Hiperkarma legújabb, a napsütötte rész című lemezén kiteljesedett. Az új lemez 2019-ben Artisjus-díjat hozott a szerzőjének. Bérczesi Róbert Hiperkarmán kívüli zenei tevékenysége is gazdag: három énekesnővel Barikák néven alapított szobazenekart, amely a magyar költészet és a népdalkincs hagyományát elevenítette fel, Karafiáth Orsolya alkotótársaként részt vett a Rájátszás projektben, Nemes Andrással közös rövid életű, de annál nagyobb lelkesedéssel fogadott zenekaruk, a BioRoBoT egy lemezkiadásig is eljutott.Kiss Lászlóval közösen írott életrajzi könyve 2019 tavaszán jelenik meg az Athenaeum Kiadó gondozásában, Én meg az Ének címmel.

Ajánlatunk


Bár egészen kicsi kora óta hangszerek között nevelkedett, sokáig nem volt egyértelmű, hogy a zenei pályát választja. A szakralitáshoz máig erősen vonzódó Omar Faruk Tekbilek az egyik legnagyobb hatású török világzenei előadó, aki a Müpa színpadán áprilisban új életre kelti a legnemesebb közel-keleti zenei hagyományokat.

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Szeretetkert - Kultúrkúria

Klebelsberg Kultúrkúria

Szeretetkert a Klebelsberg Kultúrkúriában 04.27-én Schell Judittal, Mészáros Mátéval és Dr. Piczkó Katalinnal.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!