Program


Balett workshop

Balett workshop

Nyílt nap a Kecskemét City Balettel

Tudtad, hogy a tánc gyökerei egészen az ókorig nyúlnak vissza? Tudtad, hogy szinte minden mozdulathoz tartozik francia szakkifejezés? Tudtad, hogy a Padödö nem csak egy zenekar? És azt, hogy a balett minden létező izmot és ízületet igénybe vesz?

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. április 1. szombat, 10:00

Tudod, hogy mi köze a Napkirálynak a klasszikus baletthez? Tudod, hogy egy táncos mennyi kalóriát eszik egy nap? És azt tudod, hogyan tudja a füle mellett is megtartani a lábát? Tudod, hogyan kell tökéletesen piruettezni? Tudod, mitől kemény a spicc-cipő? Tudod, hogyan készül egy koreográfia? És az eszedbe jutott már, hogy a táncosok vajon hogyan tudják megjegyezni, melyik mozdulat után melyik következik? Láttál már balerinát közelről? És álmodtál már arról, hogy te magad is az vagy?

A Kecskemét City Balett nyílt napján minden kérdésedre választ kaphatsz. A társulat vezetője, Barta Dóra nem szokványos módon enged bepillantást a kulisszák mögé – táncosai segítségével elmeséli és megmutatja azt, mitől izgalmas műfaj a balett; a legbátrabb látogatók pedig végül maguk is beállhatnak a balettrúd mellé.

A részvétel díjtalan, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezés az info@hiroskozpont.hu e-mail címen.

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló AI látványosság!

Gaetano Donizetti AZ EZRED LÁNYA Vígopera két felvonásban, prózai jelenetekkel, francia és magyar nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Kövess minket!


További ajánlataink


Carmen

Budapesti Operettszínház

Frank Wildhorn musicalje és Homonnay Zsolt rendezése a nő örök, csábító szenvedélyességét, a férfi és a nő ösztönös és csillapíthatatlan…

Önironikus este, élveboncolás szóközökkel, szerepjátékokkal a valóság elfogadásáért. Az ember erotikus megtestesülése és tárgyiasulása. Nyilvános body shaming.

A musical zenéje sokféle műfajból merít, igazán színes, magával ragadó hangzásvilágot teremtve, több igazi sláger is felcsendül a darabban.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!