Program


Autómentes családi délelőtt

Autómentes családi délelőtt

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 24. vasárnap, 10:00

10.00 órától

Rutkai Bori Banda - Sárkányjárgány koncert

A zenekar egy képzeletbeli közlekedési eszközzel járja be a zenebirodalom közeli és távoli tájait, utasaikkal bebarangolják szinte az összes földrészt, sőt még a világűrbe is kirándulást tesznek, miközben a Sárkányjárgány számos gyerek és szülő „házi kedvence” lesz.

A koncert után elkészítjük a közösen megálmodott, megtervezett alternatív közlekedési eszközt, melyben segítségünkre lesz Bori is.

Téged is várunk, hogy Terézváros első egyedi járgánya a te kezed nyomát is viselje! Az új jármű felavatása sem maradhat el, már most gondolkodj egy ütős, izgalmas elnevezésen!

Fantasztikus nyereményekért írj vicces rövid verset a közlekedésről, közlekedési eszközökről! A versikék leadása a program alatt 12 óráig lehetséges.

A három legjobb alkotást rollerrel jutalmazzuk, de természetesen mindenkinek jut egy kis apróság.

A program ideje alatt Pagony-könyvek és társasjátékok vására, közlekedésre hangolva

Ajánlatunk


Szeretné az előadás előtti időt egy különleges helyen tölteni exkluzív étel és ital bekészítéssel? Válassza színházjegye mellé a VIP lehetőséget egy különleges este megkoronázásaként. Nincs sorban állás, nincs tömeg, csak exkluzív kiszolgálás, kényelem és finom ízek!

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Marék Veronika népszerű mesesorozata nyomán készült Boribon Nyaral című zenés bábelőadást Mórocz Adrienn, a Thália Színház társulatának tagja játssza, meséjét a jól ismert Boribon dalokkal tarkítja.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barbárglamour Szép

Dumaszínház, Budapest - Átrium

Barbárglamour - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu
"Sok ezer kilométert maga mögött hagyva, jó pár száz dobozos…

Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

Négy különböző karakterű barátnő találkozik egy spanyol tengerpartra tartó vonaton, hogy fiatalkori kalandjaik felidézésével megszabaduljanak a mindennapok problémáitól, és kiélvezzék…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!