Program


Anyalét - Ágens Társulat
4

Anyalét - Ágens Társulat

Anyalét – a düh és megnyugvás pillanatai az anyaságban - a kezdetektől, addig, amiben vagy – ANYÁKNAK, LEENDŐ ANYÁKNAK ÉS APÁKNAK
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 17. vasárnap, 19:00

A mai napig rendkívül keresett Kurtizánképző – párkapcsolati stand up, interaktív színházi terápia, az Úr-kurzus, a Szerelmi mesterképző diákoknak, a Díva, dáma, perszóna – nőkereső játék után, Ágens az Anyalét – a düh és megnyugvás pillanatai az anyaságban című előadása kerül a nézők elé. Ebben az esetben is a Zina, a kurtizán szerepszemélyiségből kiinduló stand up comedy igazi felszabadító, lelki effektussal bír, erről számoltak be az eddig részt vevők. A ’mit nem mondanak el anyáink és a már szült barátnőink az anyaságról…’ kérdéskört, kifejezetten, ajánljuk.

’Kiderült, hogy rengeteg még nem kibeszélt eleme van a terhességnek, a szülésnek, a kisbabával való
ismerkedésnek, a nő és anyalét őrületének. A szülés utáni szexnek, a férfi és a női lét megtartásának.
A szerelemnek, a barátságnak, stb... És persze, a gyermekkel történő együttlétezésnek. Persze, mindent felnagyítok és visszaforgatok magamra, hogy humorral, megértéssel és szeretettel tudjuk szemlélni a velünk történteket, és a még majdan bekövetkező életeseményeket.’

Ágens

Mi az, ami a legjobban fáj és mi az, ami leginkább örömöt okoz az anyaságban, a magára maradottság, a teljes belső és külső átalakulás – időnként – egyáltalán nem szívvidító történetei is előkerülnek. Ami a legfontosabb, hogy nincsenek egyértelműen adható tanácsok és utak, amelyek követhetőek és tökéletes irányt mutatnának. A pi**ába az idióta női magazinokkal, a jó anya szindrómával, a perfect nevelés útvesztőivel.

Írta, rendezte, Zina: Ágens

Ajánlatunk


Megnyugtató, ha az ember szülei évtizedek után is békében, szeretetben élnek együtt. Szinte egyszerre lélegeznek, ismerik egymás minden mozdulatát, fel vannak készülve minden sóhajra, horkolásra, tüsszentésre. Most új otthonban kezdenek új életet, hiszen a gyerekek felnőttek, élik a saját életüket. Vagy ez mégsem ilyen gömbölyű?

Az ország egyik legismertebb rockzenekara az EDDA Művek 2024. július 27-én Gárdonyban, a Surfcampingben lép fel!

CSÓKKIRÁLY, A SHOW A LEGNAGYOBB NYÁRBÚCSÚZTATÓ PARTY

Kövess minket!


További ajánlataink


BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Auer Fesztivál

Veszprém, Hangvilla, Megyeháza, Szent Mihály Főszékesegyház

Világsztárokkal és változatos kamarazenei programokkal, zenekari és világzenei produkciókkal ünnepeli 10. jubileumát a veszprémi AUER FESZTIVÁL július 29. és augusztus…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!