Program


Andrea Bocelli ---2017
3

Andrea Bocelli ---2017

Andrea Bocelli

A legendás hang újra Magyarországon

2017. november 25. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A népszerű tenor két év elteltével, 2017.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. november 25. szombat, 20:00

Andrea Bocelli

A legendás hang újra Magyarországon

2017. november 25. (szombat), 20.00, Papp László Budapest Sportaréna

 

 

Andrea Bocellit több mint húsz éve a legkedveltebb és világszerte legnagyobb érdeklődésnek örvendő sztárok egyikeként tartják számon. A népszerű tenor két év elteltével, 2017. november 25-én visszatér a Papp László Budapest Sportarénába, ahol egy igazán különleges koncert keretében újra hallhatjuk egyedi hangját.

 Az olasz tenort kettős tehetséggel áldotta meg a sors. Egyedi hangszíne bármely hang közül felismerhető, teljes és erőteljes, a belcantótól egészen a verismóig terjed, a lírai repertoártól a populáris balladákig. Az élet egy másfajta képességre is rávezette, mikor örökletes zöldhályog betegsége egy gyermekkori baleset következtében súlyosbodott, s elvesztette látását. Szívével kezdett el látni, ezért tudja olyan tökéletesen érezni, láttatni és átadni dalaiban a lélek titkait.

 Csodálatos a két párhuzamos út, melyek mentén Andrea Bocelli karrierje kibontakozott.1994-ben szerepet kapott Verdi Macbeth-jében, és még ezen a karácsonyon meghívást kapott a Szent Péter Bazilikába, ahol az Adeste Fidelest énekelte a pápa előtt. Két évvel később,a „Con te Partirò” című dal (angol verziójaa „Time to say Goodbye” Sarah Brightmannal)előadásával robbant be a világ színpadára.A Bocelli-jelenség mindenhol téma lett, minden lemezeladási rekordot megdöntött, a világ slágerlistáit hónapokig vezette. A rendre teltházas koncerteket adó tenor, számos sikeres popzenei felvétel elkészítése és nemzetközi díj elnyerése közben, operakarrierjét is építette: többek közötta Toscában Cavaradossi szerepében, majd Werther főszerepében Bolognában tündökölt, és lemezre rögzítette például a Bohémélet, a Tosca, A trubadúr, a Werther, a Parasztbecsület, a Bajazzók és a Carmen című operákat.

 

 Napjaink legnépszerűbb tenorja fellépett már a világ összes nagy koncerthelyszínén, több mint 80 millió lemezt adott el, megkapta a hallhatatlanoknak járó csillagot a Hollywood Walk of Fame-n és énekelt többek között az USA három elnöke és három pápa előtt is. A 2015 júliusában megjelent „The complete Pop Album” című exkluzív kiadványcsomag, amely 16 lemezt tartalmaz, első ízben mutatja be páratlan karrierjét, teljes popzenei repertoárjának felvonultatásával. A legendás „Romanza” című albumát tavaly novemberben újkiadásban jelentette meg, a lemez első megjelenésének 20. évfordulójának alkalmából. Ez a lemez Bocelli karrierjében az áttörést jelentette, és mindmáig minden idők legnagyobb példányszámban eladott olasz lemeze, amely ezúttal különleges, újrakevert formában került a polcokra, három bónusz számmal. A „Cinema” című tizenötödik stúdióalbumát pedig 2016 decemberében Grammy-díjra jelölték, a legjobb hagyományos pop vokális album kategóriában.

 „Jól csak a szívével lát az ember. Ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan.” – írták róla, hiszen a lényeg egy operaénekes karrierjében valóban sokkal inkább hallható kell, hogy legyen. Bocelli esetében pedig, a felvételei valóban minőségi garanciát adnak arra, hogy ez a hang, örökségként a következő generációk számára is elérhető legyen. „Isten megajándékozott a hanggal, amivel ki tudom fejezni azt, amit érzek, és hiszem, hogy ez a hang felismerhető…” – nyilatkozta egyszer az énekes.

A művész nagysága nem csak a kiadott lemezeivel, hanem az alázatával is mérhető, amelyet az alkotás iránt tanúsít. Bocelli személyében a világ egy olyan legendát tudhat magáénak, aki valóban méltó e titulusra, és amelyről idén november 25-én a Papp László Budapest Sportarénában a közönség is megbizonyosodhat. A koncert programjában népszerű operarészletek és az ismert popalbumainak dalai szerepelnek, Andrea Bocellit magyar szimfonikus zenekar és kórus kíséri majd.

 A legendás hang 2017-ben újra Magyarországon!

 

 

 

Ajánlatunk


performansz - részvételi akció – koncert

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Kinek az ég alatt már senkije sincsen Szép

Vígszínház, Pesti Színház

A korabeli elbeszélések, levelek és naplóbejegyzések alapján megírt színmű, Arany János élettörténetén keresztül próbálja közelebb hozni hozzánk a kor nagyjainak…

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!