Program


AMP feat. Kováts Gergő
3

AMP feat. Kováts Gergő

A zenekar tagjai a fiatal magyar jazz-generáció azon képviselői, akik a szabad improvizációs zene legfrissebb irányait kutatják. Egyaránt foglalkoznak improvizatív és kompozíciós zenével. Az AMP+ Kováts Gergő a kortárs magyar színtér egyik legradikálisabb formációja, négy nagyszerű zenész különleges egymásra találása.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. december 2. szerda, 20:00

AMP feat. Kováts Gergő

Közreműködik:
Ajtai Péter - nagybőgő
Pozsár Máté - zongora
Miklós Szilveszter - dob
Kováts Gergő - fúvós hangszerek

A zenekar tagjai a fiatal magyar jazz-generáció azon képviselői, akik a szabad improvizációs zene legfrissebb irányait kutatják. Egyaránt foglalkoznak improvizatív és kompozíciós zenével. Az AMP+ Kováts Gergő a kortárs magyar színtér egyik legradikálisabb formációja, négy nagyszerű zenész különleges egymásra találása. A zenekar különböző felállásokkal nagy sikerrel szerepelt többek közt Wroclawban a Jazztopad jazzfesztiválon, a dublini 12 Points jazzfesztiválon és az Are you Free jazzfesztiválon. A quartet tagjai olyan volumenű zenészekkel játszottak már együtt, mint Peter Brötzmann, Alexander von Schlippenbach, Johannes Bauer, Rudi Mahall, Ken Vandermark vagy Marco Einedi. 

FIGYELEM!
A jegyek nem helyre szólnak, az asztalfoglalás érkezési sorrendben történik.
Egy asztalnál egy néző foglalhat helyet. A székek 1,5 méteres távolságban vannak elhelyezve.
Előzetes asztalfoglalást nem áll módunkban felvenni.

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Roman Polanski hasonló című filmjéből készítette nagy sikerű színpadi rendezését, melyet nemzetközi alkotógárdával állított színre a PS Produkció. Eddig több millió nézőt vonzott szerte a világon a kultikussá vált vámpírparódia. Budapesten, 17 év után tovább folytatódik a különleges, fanyar humorú, látványos, szórakoztató, varázslatos musical sikertörténete.

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találd meg saját válaszod a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!