Program


Álomutazó
3

Álomutazó

Miért álmodunk? Mire valók az álmok? Miért vannak a rossz álmok? Ebben a fordulatos, magával ragadó és vicces családi musicalben ezekre a kérdésekre is fény derül.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. december 28. péntek, 19:00


Az Álomutazó mesemusical Álomjegyes nézői egy különleges interaktív kalandba csöppennek idén karácsonykor.
Ők azok, akik az Álomkészítők világába érkezve az Álomkészítők segítői lesznek, akiknek az álomeffektek, álomhatások létrehozásában segítenek.
Az előadás során munkájukat megelevenítjük az előadás díszletének vizuális felületein.
Az Álomjegyesek egy speciális arcfestéket kapnak pici tégelyekbe csomagolva, hogy teljesen egyértelmű legyen a világnak, hogy ők az ugyanilyen színben pompázó Álomkészítőkhöz tartoznak. Sőt, a belépő mellé VIP parkolási lehetőség, catering szolgáltatás is jár.
Az Álomjegyek a jegytükör sötétebb kékkel színezett részében találhatóak.

29.800 Ft



Az Utazójegy birtokosai a darab egyik főszereplőjének, Szabó Győző színművészünk által megformált Bárány karakterünknek a segítői. Ők azok, akik segítik az átkelést a valóságból az álomba, és így a kis főhősünket, Tomit a Bárányt segítve eljuttatják az Álomkészítőkhöz. Ha szeretnének és elég bátrak részt vehetnek a BárányFitnessben a színpad előtt, ami egy speciális Álomdal koreográfiája.
Az Utazójegyek a jegytükör sárgával színezett részében találhatóak.

19 800 Ft, 15 800 Ft, 14 800 Ft, 12 800 Ft




Az Okosjegy tulajdonosai Nagyokos barátai. Nagyokos egy nagyon barátságos robot. A közeli jövőben, a XXII. században ő az, aki irányítja az otthonainkat. Mindent tud, amire egy háztartásnak és az ott lakóknak szükségük lehet. Nagyokosnak egy gyengéje van: a nyuszis színező. És mivel ez a nagy kedvence, természetesen a kis barátainknak, minden Okosjegyesnek kedveskedik karácsonyra ennek egy különleges kiadásával. (Máskülönben Nagyokos azt is megsúgja, hogy a speciális lelátókon az Okosjegyesek az egész színpadot belátják, így tulajdonosai igazán okos döntést hoznak, ha nem akarnak lemaradni semmiről.)
Az Okosjegyesek a jegytükör világoskékkel színezett részében találhatóak.

13 800 Ft, 10 800 Ft, 9 800 Ft, 7 800 Ft, 6 800 Ft és 5 800 Ft



Az Álomjegyesek lehetőséget kapnak az Álomtúra kiváltásával egy backstage bejárásra, ahol a háttérben dolgozók, a kulisszatitkok, a díszletek rejtelmeit meséli el az ÁlomMesterünk. A túrázókat egy színész fogadja, ő köszönti őket a díszlet rejtelmeiben. Az ÁlomMester idegenvezetése után elkészítjük az Álomutazó plakátfotóját is számukra, amit az előadás szünetében és digitális formában is átadunk a látogatóknak.

4800 Ft

A történet

A Játékkészítő alkotóinak új szuperprodukciója, Az Álomutazó egy olyan világban játszódik, ahol már senki sem alszik, ezért senki nem is álmodik. Az emberek napi 24 órát dolgoznak, a gyerekek szinte az egész napjukat a suliban töltik, és csak azért mennek haza, hogy megcsinálják a házi feladatot. Az élet minden területét a mesterséges intelligencia irányítja, és még a pislogás is a hatékonyság elleni bűntettnek számít. A történet főhőse Tomi a tízéves kissrác azonban egy álombárány segítségével harcba indul az álomvilág megmentéséért.



Szereplők:
Stohl András, Szabó Győző, Schell Judit, Zsédenyi Adrienn (Zséda), Keresztes Ildikó, Falusi Mariann, Ábel Anita, Hajdu Steve és még sokan mások.

Rendező és koreográfus: Juronics Tamás
Vizuál rendező: Herendi Gábor
Író: Vinnai András, Hegedűs Bálint
Zeneszerző: Rakonczai Viktor
Dalszövegíró: OrbánTamás
Díszlettervező: Rajcsány Balázs
Jelmeztervező: Bujdosó Nóra
Tánckar: Szegedi Kortárs Balett

Producer: Illés Gabriella

Olvasd el az interjúnkat Illés Gabriellával! >>>

Ajánlatunk


Sir Kenneth MacMillan / Liszt Ferenc – John Lanchbery MAYERLING Balett három felvonásban

Kevesen remélték már, de 2024. június 1-jén sokak álma válik valóra. Egy nagykoncert erejéig összeáll egy korszak emblematikus együttese, a HUNGÁRIA.

Mary Chase groteszk vígjátékának címszereplője egy több mint két méter magas, nagy fehér nyúl, akit Harveynak hívnak. Ez a Harvey, Elwood bácsi legjobb barátja, egyesek szerint nem is létezik, csak az ő fejében, de a valóságban mégis sok galibát és félreértést okoz.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!