Program


Alexander Vantournhout / not standing (BE): Through the Grapevine
7

Alexander Vantournhout / not standing (BE): Through the Grapevine

Két férfi pas de deux-je. Tisztán fizikai, sallangmentes, testkontakt. Abból indul, hogy két ugyanolyan magas férfinak mások a testén belüli arányai. Az egyiknek a karja meg a lába hosszabb, a másiknak a törzse meg a nyaka. Az előadók nagy erőfeszítéssel és koncentrációval keresik az egyensúlyt, a harmóniát és nem riadnak vissza a humortól.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 2. szombat, 20:00

Alexander Vantournhout / not standing (BE)
Through the Grapevine 8+
60'

„Mint mindig, Vantournhout munkája annyira egyedi és ötletes, hogy lehetetlen jól körülírni. Csak koncentráltan, és csodálattal lehet nézni az előadásban bemutatott fenomenális fizikai intelligenciát."  De Standaard

A Through the Grapevine Alexander Vantournhout hetedik előadása, a Trafóban pedig a negyedik munkája. Ez az első igazi duettje, és bizonyos mértékig az ANECKXANDER (2015) tematikus vonatkozásaira épít. Az előadás a testet rendkívül tiszta formában mutatja be, és a fizikai korlátok kreatív, kinetikai potenciálját kutatja, mely téma az életműben végig tükröződik. A SCREWS (2019) színpadi előadását követően Alexander visszaugrik a színházba, tettestársával, Axel Guérinnel, akit korábban a Red Haired Men (2018) egyik szereplőjeként láthattunk.

Alkotók
Koncepció és koreográfia: Alexander Vantournhout
Alkotó és előadás: Axel Guérin és Alexander Vantournhout
Koreográfus asszisztens: Emmi Vaisänen
Zeneszerző: Andrea Belfi
Dramaturgia: Rudi Laermans
Fénytervező: Caroline Mathieu
Világítási javaslat: Harry Cole
Technika: Rinus Samyn
Színpadterv: Bjorn Verlinde
Jelmezek: Anne-Catherine Kunz
Külső szem: Anneleen Keppens és Maria Ferreira Silva
Külön köszönet: Bram Vandeghinste, Sébastien Hendrickx, Vera Tussing, Gerald Kurdian és Esse Vanderbruggen
Forgalmazó: Frans Brood Productions
Társulati menedzser: Esther Maas
Produkciós menedzser: Aida Gabriels

Produkció: not standing
Koproducerek: Kunstencentrum VIERNULVIER, Ghent (BE), PERPLX, Marke (BE), CENTQUATRE, Paris (FR), Cirque-théâtre Elbeuf (FR), Subsistances, Lyon (FR), Théâtre de la Ville de Luxembourg, Luxembourg (LU), MA scène nationale – Pays de Montbéliard (FR), Les Hivernales CDCN, Avignon (FR), Malpertuis, Tielt (BE), Theater Freiburg (DE), Théâtre des Quatre Saisons, Gradignan (FR), Théâtre de l’Arsenal, Val-de-Reuil (FR)
Rezidenciák: les ballets C de la B, Ghent (BE), Arts Centre Vooruit, Ghent (BE), STUK, Leuven (BE), Subsistances, Lyon (FR), Wood Cube, Roeselare (BE), Workspacebrussels, Brussels (BE)

Ajánlatunk


Füst a szemében - Cseh Tamás 80. NYÁRI SZÍNHÁZ esőhelyszín: Gödöllői Királyi Kastély, Lovarda

Georges Bizet CARMEN Opera négy felvonásban, francia nyelven, magyar, angol és francia felirattal

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november végén legendás filmzene koncertjeinken, melyek mindig óriási érdeklődésre tartanak számot, köszönhetően a kiváló filmzenékkel és filmes képi világgal, illetve Hollerung Gábor élvezetes konferálásával és szuggesztív vezényletével összeállított, igazán egyedi koncertélménynek. Ezúttal is a filmzeneirodalom legjavából válogatunk, az örökzöldek mellett a legújabb sikerfilmek zenéit is műsorra tűzve.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Auer Fesztivál

Veszprém, Hangvilla, Megyeháza, Szent Mihály Főszékesegyház

Világsztárokkal és változatos kamarazenei programokkal, zenekari és világzenei produkciókkal ünnepeli 10. jubileumát a veszprémi AUER FESZTIVÁL július 29. és augusztus…

Új névvel, új helyszínen, de a megszokott, felfokozott, összetett képi és zenei élményt nyújtó formával és minőséggel várjuk közönségünket november…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!