Program


A rendíthetetlen ólomkatona

A rendíthetetlen ólomkatona

A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás balerina pedig a kisleány nézőknek okozhat örömet. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével mesélik el főhős kalandos utazását.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 10. vasárnap, 11:00

A rendíthetetlen ólomkatona 

Zenés mesejáték egy felvonásban a VSG Táncszínház előadásában.

A szuronyos puskát tartó fess és bátor ólomkatona a fiúknak, a valódi tüllruhás balerina pedig a kisleány nézőknek okozhat örömet. A mű különlegessége, hogy az előadás egyfajta összművészeti bemutató is, hiszen a klasszikus zenei aláfestéssel futó látványos táncjelenetek mellett néhány esetben bábjáték segítségével mesélik el főhős kalandos utazását. Az előadás örök érvényű üzenete pedig nem más, minthogy a hősiesség és az egymás iránti bátor kiállás tűzön vízen keresztül is győzhet a gonosz felett.

Ólomkatona: Kiss Zoltán, Balerina és házvezetőnő: Vincze Renáta, Mesélő és "ördögfiók": Vass Sándor Gergely, Kisfiú és patkány: Molnár Luca Csenge , Mesélő hangja: Miskovics Róbert (Madách Színház) 

Rendező-koreográfus: Vass Sándor Gergely

Műsoridő: 51 perc. Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk. 

 

Ajánlatunk


Dés László, Geszti Péter és Grecsó Krisztián zenés játéka Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán, a Pannon Várszínház előadásában.

Claude Magnier legendás bohózatában Louis de Funès 13 év alatt több mint hatszázszor játszotta Barnier szerepét – amit filmen később Sylvester Stallone tett ismertté az egész világon.

A Love Letters című kétszemélyes színdarab az amerikai szerző egyik leggyakrabban játszott műve, amely mosolyogtató és könnyfakasztó jeleneteivel a világ számos színházában aratott már hatalmas sikert.

Kövess minket!


További ajánlataink


Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

Négy különböző kultúrájú "öreglány" – őszinték, viccesek- igazi emberek, még most is ízig – vérig nők. Életük utolsó fejezetében, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!