Program


A mi mesénk

A mi mesénk

Mesebeli táncmulatság várja a közönséget június 16-án a Szegedi Szabadtéri Játékokon! A Tiszavirág Néptáncegyüttes pergő lendületű estjén, A mi mesénk című gálaműsorban a deszki székhelyű, kiváló egyesület mind a tíz csoportja színpadra lép az újszegedi ligetben.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: június 16. vasárnap, 21:00

A mi mesénk - a Tiszavirág Néptáncegyüttes gálaműsora -
néptánc
2024. június 16. (vasárnap)
esőnap: június 17. (hétfő)

Kicsik és nagyok, szegedi, röszkei és deszki néptáncosok, mintegy 300 topánka és csizma perdül táncra a remek hangulatú gálán, ahol a Délvidék egyik legismertebb népzenei együttese, a Juhász Zenekar szolgáltatja majd a talpalávalót!
Hazánk legtávolabbi szegleteinek és ma már határainkon túli vidékeknek dallamait, jellegzetes lépéseit, fordulatait is megismerhetik majd a nézők, ám ez még nem minden! A szépséges népviseleteket, változatos táncokat felvonultató, sokszínű kavalkádot a Kossuth-díjas népmesegyűjtő-előadóművész, Berecz András fogja majd össze egységes történetté. Elbeszélésének varázslatos, elgondolkodtató és ámulatba ejtő fordulataiból kibomlik népi kultúránk szépsége, a népmesék bölcsessége, tágabb és szűkebb hazánk története: a mi mesénk, az Újszegedi Szabadtéri Színpadon.

Ajánlatunk


„Szép nyári nap / Foltos farmerek az út mentén / Szép nyári nap / Sokan vándorolnak úgy, mint én…” – hangzik fel a Neoton Vándorének című, sokaknak ismerős slágere a Veres 1 Színház előadásában.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Kövess minket!


További ajánlataink


Brooklyni mese

Belvárosi Színház

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Barbárglamour Szép

Dumaszínház, Budapest - Átrium

Barbárglamour - Bödőcs Tibor önálló estje, előzenekar: Tóth Edu
"Sok ezer kilométert maga mögött hagyva, jó pár száz dobozos…

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!