Program


A denevér

A denevér

Az előadás egy átmulatott éjszaka pezsgőbe áztatott története. Kellőképpen frivol, szórakozásra és szórakoztatásra vágyó emberek találkozója. Felajzott hölgyek és urak izgatott, vidám, olykor keserű kalandja. Micsoda őrült éjszakának lehetünk a szemtanúi!

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. július 23. szombat, 20:00

Johann Strauss: A denevér
Nagyoperett / A Budapesti Operettszínház előadása

Az előadás az eredeti bécsi operett-hangulat kedves játékossága mellett újszerű, váratlan fordulatokban gazdag zenés színházi élményt kíván nyújtani.

Az előadás egy átmulatott éjszaka pezsgőbe áztatott története. Kellőképpen frivol, szórakozásra és szórakoztatásra vágyó emberek találkozója. Felajzott hölgyek és urak izgatott, vidám, olykor keserű kalandja. Micsoda őrült éjszakának lehetünk a szemtanúi!

Eisenstein úrnak, a köztiszteletben álló bécsi polgárnak 8 napra börtönbe kellene vonulnia, miután felpofozott egy adóellenőrt. Csakhogy barátja, Falke közjegyző, rábeszéli, hogy menjen el vele mulatni egy orosz herceghez, ráér másnap reggel elfoglalni a celláját. És mindez még csak a kezdet!

A történet az orosz herceg estélyén bonyolódik tovább, ahol mindenki álnéven jelenik meg. Aztán még kiderül az is, hogy az orosz herceg csillagkeresztes nénikéje nem is annyira nénike, hogy az egész őrületet a Dr. Bőregérnek csúfolt Falke közjegyző találta ki...

Főbb szerepekben:
Fischl Mónika, Vadász Zsolt, Homonnay Zsolt, Oszvald Marika, Szendy Szilvi, Peller Károly, Szabó Dávid

Az előadást 12 éven felülieknek ajánljuk.
A műsor- és szereplőváltoztatás jogát fenntratjuk!

Ajánlatunk


A művész pályafutásának 30 éves évfordulóját ünnepli idén és a jubileumi turnéja keretében dupla koncertet ad Budapesten!

A Rumini a mai magyar meseirodalom egyik sztárszerzőjének, Berg Juditnak a legismertebb műve, melyet évről-évre több ezer magyar gyerek olvas kötelező irodalomként az alsó tagozatban.

Kövess minket!


További ajánlataink


SopronFest

Sopron - Lővérek

2024-ben május 17-18-19-én, vagyis a pünkösdi hétvégén zajlanak a SopronFest kiemelt eseményei megnövelt helyszínen a Lővérekben.

AZAHRIAH

Puskás Aréna

Az üstökösszerű karriert építő Azahriah az esemény súlyának megfelelően grandiózus látvánnyal, a tőle megszokott színvonalú zenei produkcióval és sok-sok meglepetéssel…

Mesterien megírt brit komédia az 1980-as évek világával, igazi sztárszereposztásban! A Fórum Színház legújabb vígjátéka rólunk mesél, kacagtató helyzetekkel és…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!