Program


2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal / benne színházi családállítás

2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal / benne színházi családállítás

2 napos színjátékos workshop felnőtteknek Perjés Jánossal (benne színházi családállítás)

Felnőtt színjátékos kurzusaim esszenciáját mutatom meg szűk létszámú csoportnak a két nap keretében.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: február 17. szombat, 10:00

 

Február 17-én, szombaton 10.00-18.00 között. Ezt egy családállítás este követi, Dr. Angster Mária pszichiáter családállítóval színdarabok példáján keresztül.

Február 18-án, vasárnap 10.00-18.00 között kipróbálhatják és átélhetik a csoport résztvevői azokat az eszközöket és élményeket, amiket a kurzusok hallgatói megtapasztalnak hétről-hétre.

Egyik hallgatóm így fogalmaz:

"Amikor megláttam a hirdetést, felnőtt színjátszó csoport indul, nagyon izgatott lettem, beleshetek a színfalak mögé és még az önismeretben is segít. Ezt nem hagyhattam ki. Szerencsémre a csoportban hasonló igazi amatőr társakra leltem. Már az is egy izgalmas utazás volt, ahogy alkalomról alkalomra láthattam, hogy csendesedik el bennük az „akarás” és mutatkozik meg a tehetségük. Örülök, hogy összesodort minket az élet, nagyon jó volt velük dolgozni, fejlődni, változni, nagyokat nevetni.

Számomra felemelő érzés volt, hogy János nem engem próbált meg beleszuszakolni egy előre meghatározott karakterbe (elvárás rendszerbe), hanem mérhetetlen türelemmel újra és újra megpróbálta megmutatni a szöveg mögött lévő világot, a hangulatát, ami addig rejtve volt előttem. Azt akarta, hogy magamban találjam meg azt az embert, akit a szerep szerint el kellett játszanom. És egyszer csak megtörtént a csoda és a jelenet élni kezdett bennem. Csodálatos érzés volt. János megtanított arra, hogy merjek meríteni magamból, bátran mutassam meg az érzéseim gazdag tárházát. Ehhez Ő egy biztonságos elfogadó közeget biztosított. Őszinte, támogató kritikával, dicsérettel, mindent megtett azért, hogy kihozza belőlem azt, amiről nem is sejtettem, hogy ott szunnyad valahol az egyik rejtett zugomban.

Tényleg fellebbent a függöny csak nem úgy, ahogy én a jelentkezésemkor gondoltam. Nem csak a színház világába nyertem betekintést, hanem saját magamba is. Köszönet érte! Nagyon várom a folytatást!"

Várlak az élménynapokra!

Perjés János

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

SZEREPLŐVÁLTOZÁS! BŐVEBB INFORMÁCIÓK A LEÍRÁSBAN. Improvizációs párkapcsolati játék, négy kiváló színművész és dr. Piczkó Katalin játékmester közreműködésével.

Kövess minket!


További ajánlataink


Norrison bankigazgató a pihenésére készülődik, amikor a családjánál vendégeskedő lány – jónevű amerikai milliomosházaspár egyetlen gyermeke – vészhelyzetet jelent be:…

Flódni

6SZÍN

„Improvizációs gasztroszínház – sok röhögéssel, alapvetően édes ízben, és némi savanykás zamattal. Aki kifőzte: Stahl Judit, az ismert televíziós.

musical Az előadást angol felirattal játsszuk.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!