Program


10.Színházi Olimpia, DEPO Dance Festival, “Színház szavak nélkül”-A negyedik hullám.& Bronte nővérek
2

10.Színházi Olimpia, DEPO Dance Festival, “Színház szavak nélkül”-A negyedik hullám.& Bronte nővérek

A nemzetközi színházi Olimpia nemes eszméi a Budapest Táncszínházat is magával ragadta. A 10. Színházi Olimpia keretein belül "Színház szavak nélkül" című egyhetes fesztivált rendezünk. Együttesünk nemzetközi kapcsolatrendszere, mely az egyetemes kortárstánc gazdag világából építkezik, megegyezik a színházi olimpia alap gondolatával.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. április 15. szombat, 19:00

Fesztiválunkon színpadra lép : PRO ART (CZ), OPUS BALLET (IT), BALLET JAZZ ART (FR), SZÉKESFEHÉRVÁRI BALETT SZÍNHÁZ (HU), INVERSEDANCE (HU), BUDAPEST TÁNCSZÍNHÁZ (HU) társulatai. A DEPO Stúdió Színházban 5 napon keresztül 5 nemzet művészei  tesznek tanúbizonyságot a művészet lélekemelő erejéről, mely közösségeket kovácsol Ég és Föld között őszinte szeretetben. A fesztivál április 11-15 között látható a DEPO Stúdió színházban.

Inversedance: A negyedik hullám után 1. felvonás
/2023.Április 15. 19:00/

Egy szűk közösség tobzódik a mozdulatok sodrásában az üres színpadon. Szigorúan követik a zene lüktetését, mintha az rabul ejtette volna őket, hogy végül beletaszítsa testüket a végső kimerülésbe.

Koreográfia: Raza Hammadi
Koreográfus asszisztens: Clement Mames
Fényterv: Fodor Zoltán
Zene: Maxime Augier

Előadja: az INVERSEDANCE | Fodor Zoltán Társulat

Premier: 2021. november 18.

Létrejött Balatonföldvár Város Önkormányzata, az Emberi Erőforrások Minisztériuma, a Nemzeti Kulturális Alap, valamint az Előadó és Alkotóművészetért Alapítvány támogatásával.

Az előadás az Inversedance Társulat és a Nemzeti Táncszínház koprodukciójában valósult meg.

Ballet Jazz Art (Fr)

Bronte nővérek

2. felvonás

Ez a drámai balett amit a Raza Hammadi koreografálta, az irodalmi tehetségéről híres Brontë család meghitt és szigorú világát fedezi fel. Apránként felfedezzük a tekintélyelvű apa és gyermekei közötti uralmi kapcsolatot, amelyeket egy lírai és bőrbe hatoló tánc hordoz. Ezzel szemben a gyerekek alázatosak, lázadók, titkok és cinkosok...

Koreográfus: Raza Hammadi

Zene: Leo Janacek

Eladók: Charlotte Bermond, Audrey Goubault, Flore Landry, Ahmed Hammadi, Clément Mames

A  "Színház szavak nélkül"című fesztivál a Kulturális és Innovációs Minisztérium támogatásával jött létre a 10. Színházi Olimpia keretén belül.

Ajánlatunk


A színpadi változatot Molnár Ferenc azonos című örökérvényű ifjúsági regénye ihlette. Dés és Geszti dallamai, Grecsó szövegei által a szereplők éneklik el érzelmekkel teli történetüket, mely minden néző számára ismerős lesz.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi…

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Liliomfi Szép

Vígszínház

Közel két évszázada ad reményt és erőt „e rút világban” Liliomfi és Mariska minden ukázt felülíró szerelme, Szellemfi játékkedve és…

ROAD Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Idén éppen 20 éve, hogy megalakult a hazai rockélet egyik legaktívabb formációja a Road. A jubileumi ünnepsorozat nagyszabású fináléja a…

Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pjotr Iljics Csajkovszkij A HATTYÚK TAVA Klasszikus balett három felvonásban

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!