művész


Egils Silins

Egils Silins

 magánénekes

bassz-bariton

A lettországi születésű énekes a Lett Zeneakadémián szerezte diplomáját. A Lett Nemzeti Operában debütált Boito Mephistopelesében. Tíz nemzetközi énekversenyt nyert, emellett két ízben kapta meg a Lett Zenei Díjat. A bécsi Staatsoperben az I Puritaniban debütált. Nemzetközi hírnevet hozott neki a Le Demon (Rubinstein) címszerepe a Bregenzi Ünnepi Játékokon.…

 Tovább

Aktuális programok


Jelenleg nincs futó program!

 magánénekes

bassz-bariton

A lettországi születésű énekes a Lett Zeneakadémián szerezte diplomáját. A Lett Nemzeti Operában debütált Boito Mephistopelesében. Tíz nemzetközi énekversenyt nyert, emellett két ízben kapta meg a Lett Zenei Díjat. A bécsi Staatsoperben az I Puritaniban debütált. Nemzetközi hírnevet hozott neki a Le Demon (Rubinstein) címszerepe a Bregenzi Ünnepi Játékokon. Rangos zenei fesztiválokon is fellépett, többek között a The Tanglewood Music Festival, a Savonlinna Opera Fesztivál és a Glyndebourne Festival vendége volt. A világ vezető operaházaiban lépett színpadra, például a milánói Scalában, a Metropolitan Operában, a hamburgi Staatsoperben, a drezdai Semperoperben, a berlini Deutsche Operben, a barcelonai Liceuban, a szentpétervári Mariinszkijben vagy a zürichi Operában. Repertoárján több mint hetven szerepet találunk, többek között: a Hollandi (A bolygó hollandi), Wotan (A Rajna kincse, A walkür), Vándor (Siegfried), Amfortas-Klingsor (Parsifal), Telramund (Lohengrin), Jochanaan (Salome), Barak (Az árnyék nélküli asszony), Oresztész (Elektra). Énekelte Wotant és Jochanaant Zürichben, a Hollandit a Teatro Realban, a berlini Deutsche Operben, a Semperoperben és a Royal Opera House-ban, Wotant és Sebastianót a Deutsche Operben, Amfortast és Klingsort a barcelonai Liceuban és a zürichi Operában, Igor herceget Zürichben, Jochanant a londoni Royal Opera House-ban, a Ringet a párizsi Operában és a müncheni Bajor Állami Operaházban, valamint Jochanaant a bécsi Volksoperben. A közelmúltban Scarpiát énekelt a berlini Staatsoperben, Wotant és a Vándort a Budapesti Wagner Napokon és a Tokiói Nomori Fesziválon, Kurwenalt a berlini Deutsche Operben, Jochanaant Chicagóban, Amfortast Tokióban, a Hollandit a Covent Gardenben, Wotant és a Vándort a lipcsei Operában, a Hollandit Düsseldorfban, illetve Escamillót Hamburgban.

Siegfried

Siegfried

Magyar Állami Operaház
  • Vándor

Ajánlataink


Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!