Elmaradt előadások

Tisztelt Ügyfeleink!

Alább található azon elmaradt előadások listája, melyekről az Interticket az előadóhelyektől értesítést kapott. A váltás helye azt a jegyirodát jelenti, ahol a jegyet eredetileg kiadták. Online vásárlás esetében az Interticket kft az illetékes. A helyszíni pénztár alatt az az előadóhely értendő, ahová az előadást eredetileg meghirdették. Amennyiben a tájékoztatóban nem szereplő elmaradt eseményről szeretne tájékozódni, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ahol készséggel állunk rendelkezésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása/cseréje. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyen szíves eljárni a visszaváltás során!

Eredeti időpont Új időpont   Visszaváltás / Csere Visszaváltási határidő

Csin-csin

Spirit Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

A császár új ruhája

Erzsébetliget Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Budapest Bár

Klauzál Művelődési Ház

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek november 6-ra. Az előadás ugyanúgy 18.00-kor kezdődik az eredetileg meghirdetettek szerint. Annyi változás van csak, hogy az énekesek közül Mező Misi nem lép fel, helyette Kiss Tibor szerepel november 6-án. Amennyiben nem szeretne vagy nem tud elmenni november 6-án, a jegyeket a szervező cég visszaváltja Ez esetben kérjük küldjön válasz email-t a titkarsag@anonymus-szinhaz.com-ra, mely tartalmazza online vásárolt jegyét és az utalási adatait, melyre az összeget kéri visszaküldeni.

Hétköznapi Szuperhősök – Hajnóczy Soma és Felméri Péter

Dumaszínház Sopron - GYIK Rendezvényház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Marie Antoinette

Operett Színház

A jegyek az Operett Színház pénztárában és szervezési irodájában másik időpontra becserélhetők, vagy 2016.11.14-ig visszaválthatóak!

Futóbolondok

Vidám Színpad

A jegyek a helyszínen az előadás napján visszaválthatók vagy más előadásra átválthatók. http://www.vidamszinpad.hu/kapcsolat

Somnakaj

Hangvilla

A jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza.

Dzsungel könyve

Pesti Színház

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy visszaválthatók kizárólag a színház pénztárában. http://vigszinhaz.hu/elerhetosegeink/

Képzelt beteg

Pesti Színház

A jegyek kizárólag a színház pénztárában válthatók vissza. http://vigszinhaz.hu/elerhetosegeink/

Verslábak Neccharisnyában

RS9

Jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza.

Karafiáth-Kern: Beviszlek az erdőbe

Kőrösi Csoma Sándor Kőbányai Kulturális Központ

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Boomerang Baby

Gödör Klub

A jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza.

Hókirálynő

Bábszínház

2016. október 12.én 13.-án a Hókirálynő című előadás betegség miatt elmarad. A jegyek 8 napon belül a színház pénztárában visszaválthatók. http://www.budapest-babszinhaz.hu/kapcsolat

Don Giovanni ujjbábopera

RS9

Jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Albee: De ki az a Szilvia?

RS9

Jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Karafiáth Orsolya és Kern András beszélgetős műsora

Kőrösi Csoma Sándor Kultúrális Központ

Műsorváltozás! Az előadás egy későbbi időpontban kerül megrendezésre. A megvásárolt jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Kövek a zsebben

Centrál Színház

A jegyek automatikusan érvényesek 2016.12.10. 19:00 órára illetve október 31-ig visszaválthatók a Centrál Színház szervezésén (1068 Révay utca 20.) hétköznap 10 és 18 óra között .

Non Solus helyett A Meztelen Bohóc kerül bemutatásra

Művészetek Palotája

Műsorváltozás! – December 14-én a Non Solus helyett A Meztelen Bohóc kerül bemutatásra Tájékoztatjuk kedves közönségünket, hogy technikai okok miatt a Recirquel Újcirkusz Társulat december 14-i Non Solus című előadása helyett a társulat A Meztelen Bohóc című produkciója kerül műsorra. A megváltott jegyek a Müpa állandó jegypénztáraiban 2017. január 14-ig visszaválthatók, vagy a Müpa saját szervezésű programjaira érték szerint beválthatók.

A revizor

Vígszínház

A jegyek váltás helyén válthatók vissza.

Dombóvári István önálló estje

Nyíregyháza

A jegyek automatikusan érvényesek az előadásra vagy a váltás helyén visszaválthatók.

Experidance: Monte Cristo

Ram Colosseum

A jegyek visszaválthatóak illetve átcserélhetőek másik előadásra. a RAM Colosseum jegypénztáraiban.

Klasszikus és swing | Szűcs Gabi és a Mendelssohn kamarazenekar

MOM Kulturális Központ

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Mnozil Brass

Tesla Budapest Klub

Tájékoztatjuk kedves vendégeinket, hogy a nagy érdeklődésrevaló tekintettel az eredetileg október 15-én 19.00 órára a Tesla Budapest Klubba meghirdetett Mnozil Brass koncert helyszíne megváltozott. Az új helyszín a Budapest Music Center, az előadás emiatt egy órával később, 20.00 órakor kezdődik. We kindly inform our guests that due to great interest in the Mnozil Brass concert, originally held at 7 pm 15th October at Tesla Budapest, the venue of the concert has changed. The new venue is the Budapest Music Center, and concert starts an hour later at 8 pm.

Dr. Csernus Imre előadása Dunakeszin

Dunakeszi - VOKE József Attila Művelődési Központ

A megvásárolt belépőjegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy a vásárlás helyszínén visszaválthatók.

Sacri Cuori

Cafe Budapest

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Cirque de Monte Carlo & Edvin Marton : Diótörő

Papp László Budapest Sportaréna

A megváltott jegyek, a 2016.december 20-i előadásra automatikusan érvényesek, vagy a jegyvásárlás helyén visszaválthatók.

Boldogság 69:09

Ram Colosseum

A november 17. 19.00 órára meghirdetett Boldogság 69:09 előadás helyett Nostradamus előadás lesz! A megvásárolt jegyek érvényesek az aznapra meghirdetett új előadásra ugyanarra a helyre ahova vásárolták a jegyeket, illetve átcserélhetőek bármelyik másik időpontra, továbbá akik ezzel nem szeretnének élni visszaváltásra kerül a jegyük A RAM Colosseum jegypénztárában..

Nostradamus

Ram Colosseum

A november 4. 19.00 órára meghirdetett Nostradamus előadás helyett Monte Cristo előadás lesz! A megvásárolt jegyek érvényesek az aznapra meghirdetett új előadásra ugyanarra a helyre ahova vásárolták a jegyeket, illetve átcserélhetőek bármelyik másik időpontra, továbbá akik ezzel nem szeretnének élni visszaváltásra kerül a jegyük A RAM Colosseum jegypénztárában..

Juliette Gréco - Merci

Művészetek Palotája

A megváltott jegyek a Müpa állandó jegypénztáraiban 2016. október 28-ig visszaválthatók vagy a Müpa saját szervezésű programjaira érték szerint beválthatók. Számlaszám alapján történő jóváírás: Az Ön bankszámla számával és a számlatulajdonos nevével, továbbítsa a jegypenztar@mupa.hu email címre. Ez esetben a Müpa visszautalja a megadott számlára a belépőjegyek értékét.

Pintér Béla és Társulata: Titkaink

Trafó

2016. szeptember 18-19-re hirdetett Titkaink előadás technikai okok elmarad, a megvásárolt jegyeket a Trafó jegypénztára váltja vissza.

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Sopronban

Sopron - GYIK Rendezvényház

Időpontváltozás. A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy a váltás helyén visszaválthatóak 10.07-ig.

Liana Isakadze, Mendelssohn Kamarazenekar

Hangvilla (Veszprém, Brusznyai u. 2)

ÚJ HELYSZÍN!

Concerto Armonico

Ferencesek temploma (Veszprém, Vár u. 33)

ÚJ HELYSZÍN!

Weiner-verseny gálakoncert

Szent Mihály-székesegyház (Veszprém, Vár u. 27)

Új HELYSZÍN!

Száz év magány

Spirit Színház

A jegyek automatikusan érvényesek az új dátumra, vagy a váltás helyén visszaválthatók.

Recirquel Újcirkusz Társulat: Cirkusz az Éjszakában

Müpa

2016. szeptember 17. és 18-ra meghirdetett, Recirquel Újcirkusz Társulat: Cirkusz az Éjszakában című előadások elmaradnak. Amennyiben a MÜPA weben és jegypénztáraiban vásárolta jegyét, forduljon közvetlenül a MÜPÁ-hoz. HA a jegy.hu oldalon vásárolt a jegyek visszaváltása és visszautalása automatikus, Önnek semmilyen teendője nincs. További kérdés esetén hívja ügyfélszolgálatunkat.

Zalai Antal hegedűestje

Művészetek Palotája

Tájékoztatjuk kedves Közönségünket, hogy az eredetileg szeptember 10-re tervezett Zalai Antal hegedűestjét egy váratlan esemény következtében november 2-re kellett halasztanunk. A megváltott jegek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy a váltás helyén szeptember 17-ig visszaválthatók.

Ajándékozzon jegy.hu
utalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!