Elmaradt előadások

Tisztelt Ügyfeleink!

Alább található azon elmaradt előadások listája, melyekről az Interticket az előadóhelyektől értesítést kapott. A váltás helye azt a jegyirodát jelenti, ahol a jegyet eredetileg kiadták. Online vásárlás esetében az Interticket kft az illetékes. A helyszíni pénztár alatt az az előadóhely értendő, ahová az előadást eredetileg meghirdették. Amennyiben a tájékoztatóban nem szereplő elmaradt eseményről szeretne tájékozódni, kérjük lépjen kapcsolatba az ügyfélszolgálattal, ahol készséggel állunk rendelkezésére. Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a visszaváltási határidő jogvesztő. A határidő után nem kezdeményezhető a jegy visszaváltása/cseréje. Kérjük, a tájékoztatásnak megfelelően legyen szíves eljárni a visszaváltás során!

Eredeti időpont Új időpont   Visszaváltás / Csere Visszaváltási határidő

A nagy Górky

RS9 Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

Dolgok, amiért érdemes élni

Centrál színház

Az alábbi tájékoztatást kaptuk a Centrál Színház szervezésétől: "A Centrál Színház 2018.03.15. 19:00 órai Dolgok, amiért érdemes élni című előadása betegség miatt elmarad. Jegyek visszaváltása a színház szervezésén ill. a pénztárban történik 2018.03.31-ig."

Mondj igazat és valódit! Nagy Bandó András új műsora

Fészek Művészklub

A jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza.

A forgatókönyv (Ron Hutchinson)

Uránia Nemzeti Filmszínház, Díszterem

A megvásárolt jegyek visszaválthatók a vásárlás helyszínén 2018. április 6-ig.

Macbeth (Spirita Társulat)

Bethlen Téri Színház

A jegyek beválthatók a március 23-i Macbeth vagy az április 19 vagy 20-i iJobs című előadások egyikére, vagy a vásárlás helyén visszaválthatóak.

Egy csók és más semmi

Vidám Színpad

A megváltott jegyek visszaválthatók 2018. március 30-ig a Vidám Színpad jegypénztárában vagy a Vidám Színpad irodájában (Budapest III. Bécsi út 154. I. emelet EuroCenter).

Pannonia Allstars Ska Orchestra PASO

Művészetek Háza Miskolc

A megváltott belépőjegyek a vásárlás helyszínén 2018. április 6-ig visszaválthatók.

Élettörténetek.hu - A Nővérek,Levél Apámhoz

Corvin Művelődési Ház - Erzsébetligeti Színház

A már megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy a váltás helyén visszaválthatók március 28-ig.

39 lépcsőfok

Pécsi Nemzeti Színház

A Pécsi Nemzeti Színház 2018. március 19-re, 20-ra, 21-re és április 6-ra, 16-ra, 17-re, 30-ra meghirdetett 39 lépcsőfok előadásai betegség miatt elmaradnak. A megváltott jegyek március 25-ig visszaválthatók a vásárlás helyszínén.

A vörös oroszlán

Vígszínház-Házi Színpad

Kedves Nézőink! Venczel Vera betegsége miatt A vörös oroszlán március 10-i, 18-i és 31-i meghirdetett előadásai elmaradnak. A jegyek visszaválthatók, vagy becserélhetők bármely Házi színpadi előadásra a szabadon álló jegyek függvényében, kizárólag a Vígszínház pénztárában. http://www.vigszinhaz.hu/kapcsolat/index.php

Vigh Andrea hárfabemutató koncertsorozata felnőtteknek

Festetics Palota

A jegyek március 20-ig a Zeneakadémia pénztárában válthatók vissza. LISZT FERENC ZENEMŰVÉSZETI EGYETEM 1061 Budapest, Liszt Ferenc tér 8. Jegyiroda: (1) 321-0690 jegy@zeneakademia.hu

Tortúra

Karinthy Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

János király

Szegedi Nemzeti Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza.

A SZEX a lelke mindennek? 2.

Dumaszínház KOMPÓT Dumaklub

A jegyek a vásárlás helyén válthatók vissza.

Bál a Savoyban

Győri Nemzeti Színház

A jegyek a váltás helyén válthatók vissza

Fitbalance Aréna

Papp László Budapest Sportaréna

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra, vagy a váltás helyén visszaválthatóak május 25-ig.

mondj igazat és valódit Nagy-Bandó András műsora

Fészek Művészklub

A megváltott jegyek érvényesek az új időpontra, vagy 02.08-ig a vásárlás helyén visszaválthatók.

Balog József zongoraestje

Zeneakadémia_Solti terem

A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy a vásárlás helyszínén február 28-ig visszaválthatók.

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Nyíregyházán

Váci Mihály Kulturális Központ Nyíregyháza

A február 2-i Nyíregyházán meghirdetett Bagdy Emőke előadás Professzor Asszony megbetegedése miatt új időpontban március 19-én lesz megtartva. A jegyek automatikusan érvényesek az új időpontra vagy a vásárlás helyszínén február 15-ig visszaválthatók.

Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Pécsen

Zsolnay Negyed E78

A megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek az új április 9-i időpontra vagy a vásárlás helyszínén február 20-ig visszaválthatók.

WE WILL ROCK YOU - QUEEN - BEN ELTON MUSICAL

BOK Csarnok

Kedves Ügyfelünk! Értesítés műsorváltozásról Ezúton értesítjük kedves Nézőinket, hogy a 2018. március 3-án és 4-én, 15.00 és 19.30 órára meghirdetett We Will Rock You előadásainkat előre nem látott technikai okok miatt egy héttel később, március 10-én és 11-én, 15.00 és 19.30 órakor tartjuk a BOK csarnokban. A megváltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontokra vagy átcserélhetők. Cserekérelmét a produkcio@psprodukcio.hu címre várjuk. Megértésüket köszönjük! PS Produkció produkcio@psprodukcio.hu

A vörös oroszlán

Vígszínház-Házi színpad

A korábban megváltott jegyek érvényesek az új dátumra, vagy kizárólag a Vígszínház jegypénztárban visszaválthatók vissza. http://www.vigszinhaz.hu/kapcsolat/index.php

A vörös oroszlán

Vígszínház-Házi színpad

A korábban megváltott jegyek érvényesek az új dátumra, vagy kizárólag a Vígszínház jegypénztárban visszaválthatók vissza. http://www.vigszinhaz.hu/kapcsolat/index.php

Rendezés

Vígszínház-Házi Színpad

A megváltott jegyek automatikusan érvényesek március 28-i előadásra vagy visszaválthatók.” A jegyek kizárólag a Vígszínház pénztárában válthatók vissza 2018. január 27-ig. http://www.vigszinhaz.hu/kapcsolat/index.php

Take Brahms - 3. hangverseny: Zongoranégyesek

Uránia Filmszínház

A január 4-ére megváltott jegyek az új időpontra változatlanul érvényesek vagy visszaválthatók. a váltás helyén.

Nóra

Pécsi Nemzeti Színház

A december 3-ra váltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban vagy a váltás helyén visszaválthatók 2017. december 10-ig.

Nóra

Pécsi Nemzeti Színház

A december 2-ra váltott jegyek automatikusan érvényesek az új időpontban vagy a váltás helyén visszaválthatók 2017. december 10-ig.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Interticket
Kultúra Kártya

A Kultúra Kártya szolgáltatásaival a jelenleg alkalmazott legnagyobb kedvezményeket vehetik igénybe a munkáltatók és munkavállalók.

Hírlevél feliratkozás

Értesüljön hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

x

A felhasználói élmény növelése érdekében oldalunk cookie-kat használ. Oldalunk használatával ön beleegyezik a cookie-k használatába. RendbenTovábbi információ