A Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. közleménye

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad vagy elmaradt. A már közzétett, érintett előadások:

Fesztivál Akadémia Budapest: Beharangozó koncert - 2020.05.27. 19:30:00.

Az itt nem szereplő, de érintett produkciókkal kapcsolatban keresse fel Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. weboldalát.

A Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. döntése értelmében az érintett produkciókra online vásárolt jegyek árát visszautaljuk, amennyiben visszatérítési igényét 06. 26-ig jelzi az űrlapunkon. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. honlapján.

 

Az érintett előadásokra jegyirodákban vásárolt jegyek árát az alábbi űrlapon igényelheti vissza 06. 26-ig:

 

Az érintett előadásokra a Fesztiválakadémia Nonprofit Kft. pénztárában megváltott jegyek a vásárlás helyszínén válthatók vissza 06. 26-ig.

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Odoberajte náš newsletter

Budeme Vás informovať o tých najdôležitejších podujatiach

Vážení zákazníci,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept