Váci Mihály Kulturális Központ közleménye

 Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt elmarad. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Magic Show 2020.04.25. 18:00
2020.10.10. 18:00
Különterem vígjáték 2020.10.20. 18:00
Halász Judit koncertje 2020.10.25. 15:00
MÁZS koncert 2020.04.17. 18:00
2020.12.28. 18:00


A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében az online vásárolt  jegyek árát az Interticket automatikusan visszautalja. Egyéb módon történő vásárlás esetén visszatérítési igényét 2021. január 10-ig kell jeleznie az űrlapon. A visszautalások mindkét esetben az említett határidő letelte után kezdődnek meg .  

Az űrlap megnyitásához kattintson ide. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

 


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ „Hangemberek” című előadása (2020. április 14.) a koronavírus-veszélyhelyzet miatt  elmaradt.

A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében az online vásárolt  jegyek árát az Interticket automatikusan visszautalja. Egyéb módon történő vásárlás esetén visszatérítési igényét 2020. július 5-ig kell jeleznie az űrlapon. A visszautalások mindkét esetben az említett határidő letelte után kezdődnek meg .  

Az űrlap megnyitásához kattintson ide. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!


 

Ezúton tájékoztatjuk kedves Vásárlóinkat, hogy a Váci Mihály Kulturális Központ több előadása a koronavírus-veszélyhelyzet miatt a következő évadban  kerül megrendezésre. A már közzétett, érintett előadások:

Cím Dátum
Valami csaj(ok) 2020. március 17.
MÁZS koncert 2020. április 17.
Magic Show 2020. április 25.
Máté Péter-Cserháti Zsuzsa emlékkoncert 2020. május 15.

A Váci Mihály Kulturális Központ  döntése értelmében a koronavírus-veszélyhelyzet által érintett produkcióit a következő évadban tartja meg. Az új időpontra a megváltott jegyek automatikusan érvényesek. Amennyiben az új időszak Önnek nem megfelelő és akár online, akár más módon vásárolta jegyét, annak,  visszaváltási igényét  2020. május 30-ig jeleznie kell ide kattintva. A visszautalás ezen határidő letelte után kezdődik meg. Aki nem jelzi visszaváltási szándékát annak érvényes marad a későbbi dátumra a jegye. Amennyiben az űrlapon nem találja a keresett produkciót, kérjük, tájékozódjon a Váci Mihály Kulturális Központ honlapján.

Köszönjük türelmüket és megértésüket!

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Kære kunder

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept