Program


Varázsvilág - A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perces
6

Varázsvilág - A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perces

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.

Aktuális előadások


Varázsvilág 2. rész- A Varázslóbörtön foglya szabadulós játék 2-6 fő részére, 75 perc

A népszerű Varázslóvilág pálya folytatásában egy újabb helyszínre utazhattok, ahol nem kisebb feladat  jut a csapatnak, mint kiszabadítani a híres foglyot. A varázslóvilág börtöne, ahová a legrémisztőbb varázslókat zárják. Innen kell kijutnotok és kiszabadítani  a legszigorúbban őrzött foglyot. A küldetés nem egyszerű, egy sor akadályon kell átküzdenetek magatokat, ráadásul az őrök a legváratlanabb helyzetben zavarják meg munkátokat.
A különleges  technológiával épített pályán, olyan megoldásokkal  találkozhattok, mellyel máshol még soha. Egyedülálló környezetben ,  a szokásos 60 perces játékidő helyett 75 perces játékmenetet biztosítunk.
Ráadásul a pálya építése során arra is figyeltünk, hogy mindenféle korosztály igényeit kielégítse. Jöhetnek akár családok kisgyerekkel, vagy nagyokkal, cégek csapatépítésre, vagy baráti társaságok.
Mindenkinek ideális szórakozást és maradandó élményt nyújt  ez a játék.
Sőt  a csapat  igényitől függően kétféle környezetet tudunk biztosítani. A kisgyerekes csapatoknak egy egyáltalán nem rémisztő, ámde annál izgalmasabb pályát nyújtunk. A felnőtt kalandoroknak pedig egy hátborzongatóbb játékmenetet ajánlunk.


Játék helyszíne: 1073 Budapest Erzsébet krt 17. 30-as kapucsengő 

A vásárlástól számított 1 évig váltható be az utalvány.

Kövessen minket!


További ajánlataink


A Budavári Palotanegyed története férfiaktól hangos: mintha kizárólag csak uralkodókról, államférfiakról, hadvezérekről, katonákról és építészekről szólna. A Budai Várséták legújabb…

Titkokat rejtő palota? Szellemi, históriai, építészettörténeti kalandozás? Mindez együtt és külön-külön is igaz az egykori patika- és lakóházra, amely a…

Hogyan lett Erzsébet a magyarok kedvenc királynéja? Miként zajlottak budai tartózkodásai és mi őrzi ma is Sisi emlékét az egykori…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!