Program


Varázslatos Kispest - KMO pincétől a padlásig

Varázslatos Kispest - KMO pincétől a padlásig

A program keretében bejárjuk a 100 éves KMO épületét a padlástól a pincéig, valamint betekintést nyerhetnek olyan kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást. Az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg..

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. szeptember 21. csütörtök, 17:30

Varázslatos Kispest
KMO pincétől a padlásig

Ebben az évben indított programsorozat keretében kispesti lakosokat invitálunk olyan helyekre, melyeknél nem lehetséges az egyéni látogatás. Csoportos szervezés keretében viszont igen, így az érdeklődők bejuthatnak olyan különleges helyekre és bepillantást nyerhetnek olyan hivatásokba, szakmákba és kulisszatitkokba, melyekbe más módon nem lenne lehetőségük. 2023 őszén folytatjuk a sorozatot.

Szeptember 21-án 17.30 órától a KMO Művelődési Központ nyitja meg a csoport előtt a kapuit!
A program keretében bejárjuk a 100 éves KMO épületét a padlástól a pincéig, valamint betekintést nyerhetnek olyan kulisszatitkokba, melyekbe külső szemlélőként nem nyerhetnek bepillantást. Az érdeklődők különböző szakmákat ismerhetnek meg, hogyan telnek a mindennapjai a szervezőknek, az információsnak, a technikai munkatársaknak, hogyan készülnek a marketing anyagok, milyen hang és képi varázslatokat tudnak a technikusok.

Minden résztvevőnek KMO centenáriumi ajándékkal kedveskedünk ezen az alkalmon!
Jegyvásárlás után regisztráció: urban.szilvia@kmo.kispest.hu

Ajánlatunk


Két órás felhőtlen szórakozás szingliknek, házasoknak, újra kezdőknek! Szereplők: ADORJÁNI BÁLINT, ELEK FERENC, FENYŐ IVÁN, NAGY SÁNDOR

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Kövess minket!


További ajánlataink


Gamer Symphony 2024

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, MVM Dome

Gamer Symphony – látványos game music show ikonikus videójátékok zenéjével, pazar, az eredeti videójátékok hangulatát idéző látvánnyal, táncprodukcióval és cosplay-show-val.

20°C felett 20% kedvezmény

József Attila Színház

Tombol a tavasz, vár rád a #JASZ! Fiatal társulatunk tehetséges sztárjainak minden előadását 20% bulikedvezménnyel nézheted meg évadzárás előtt!

Egy vagyonos üzletember hirdetést ad fel: néhai üzlettársa fiát keresi, szeretné tisztességesen, rengeteg pénzzel megjutalmazni. Billy bejelentkezik, mint jogos örökös,…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!