Program


UPeramesék - Varázsfuvola

UPeramesék - Varázsfuvola

Uperamesék Papagénóval sorozatunkban ezúttal a Varázsfuvola legszebb részleteit adják elő a FareMido operatársulat tagjai.
Mozart varázslatos meseoperájával az operaénekes szereplőkkel együtt játszva ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. szeptember 27. vasárnap, 11:00

Uperamesék - Varázsfuvola       
Pót előadás

Az előadások eredeti helyszíne az újpesti UP rendezvény térben került volna közönség elé.
A 2020. 04. 19-én az Up rendezvénytérben elmaradt előadások helyett 2002. 09. 27-án 11 órakor az Ifjúsági házban várjuk Önöket szeretettel.

Uperamesék Papagénóval sorozatunkban ezúttal a Varázsfuvola legszebb részleteit adják elő a FareMido operatársulat tagjai.
Mozart varázslatos meseoperájával az operaénekes szereplőkkel együtt játszva ismerkedhetnek meg kicsik és nagyok.

szereplők:
Bucsi Annamária
Lőrincz Judit
Kovács Gábor
Dani Dávid
Hábetler András


Kedves színtereinkbe érkező vendégeink!

A járványügyi készültségi időszak védelmi intézkedéseiről szóló 431/2020. (IX. 18.) Korm. rendelet értelmében köteles mindenki orvosi maszkot, munkavédelmi maszkot, illetve textil vagy más anyagból készült maszkot (a továbbiakban együtt: maszk) olyan módon viselni, hogy az az orrot és a szájat folyamatosan elfedje.

Rendezvényeinkre történő belépésnél kollégáink testhőmérsékletet mérnek. A mérés digitális, kontaktot nem igénylő homlokhőmérőzés útján történik. 37,5 Celsius fokot elérő testmérséklettel érkező személy nem vehet részt a rendezvényen.
Továbbra is kérünk mindenkit hogy rendszeresen, alaposan mosson kezet és törekedjen a távolságtartásra (1,5-2 méter). Az intézménybe való belépéskor mindenkit kérünk a kihelyezett fertőtlenítő használatára.

Mindannyiunk biztonsága érdekében a részvétel regisztrációhoz kötött. (A regisztrációs adatlap megtekinthető a http://ujkk.hu/kozerdeku-adatok/ Közérdekű adatigénylés/Adatkezelési nyilatkozat)

Ajánlatunk


40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

A miniszter félrelép kortárs brit drámaírója, Ray Cooney bohózata az álmokról, a reményről szól, illetve arról, hogyan reagálnak karakterei, ha tapintható közelségbe hozza a sors őket vágyaikkal. A pénz mindenkit megvezet: a vagyon-hajsza fokozatosan válik abszurd bohózattá, rávilágítva mindarra, amit egy légből kapott bőrönd pénz hozhat az ember életébe. Henry Perkins szürke, hétköznapi élete hirtelen fordulatot vesz, amikor egy vonatutazás során tévedésből más táskáját megragadva hagyja el a pályaudvart. A felesége által gondosan felpakolt szendvicsek helyett vastag pénzkötegek párnázzák a táska belsejét.

A valaha volt legjobbnak tartott Queen-show érkezik egy felejthetetlen koncertre! Több ez, mint nosztalgia: a számtalanszor díjazott és méltatott, világhírű Killer Queen együttes kapcsán a neves People magazin egyenesen úgy nyilatkozott, hogy Freddie Mercury újra él! Itt az alkalom, hogy átélje a hátborzongató csodát és ezrekkel énekelje a jól ismert szövegeket.

Kövess minket!


További ajánlataink


Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

Fadinard esküvőre készül, de a lova megeszi egy katona szeretőjének szalmakalapját. Hogy a tomboló katona ne verje szét a lakását…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!