Program


Tenger gyümölcsei - főzőest 1 fő
3

Tenger gyümölcsei - főzőest 1 fő

Ha szereted a tenger gyümölcseit, de nem érzed magad elég bátornak a finom fogások elkészítéséhez egy kis gyakorlati betekintés nélkül akkor gyere el főzőkurzusunkra, hogy megismerkedj a mélytengeri ízvilággal.
 more

Please be informed that due to the health crisis caused by the coronavirus, the leadership of the Federation of Jewish Communities in Hungary decided to suspend tourism operations in the Dohany Synagogue Complex. The Dohany Synagogue Complex will be closed untill the revocation of above resolution.

Current events


Az este folyamán négy különleges fogással kápráztatunk el, melyek főszereplői a szardínia, a fekete kagyló, a garnélarák, valamint a főétel sztárjai, melyek a bébipolip és a tintahal lesznek. A menüsort könnyed vendégváró falatokkal indítjuk majd egy merész főétellel zárjuk. A legízletesebb fogásokat válogattuk össze nektek a Világ minden tájáról, így készülnek majd el a távoli thai, olasz és északi ételek. Ki ne gondolt már arra, hogy elkápráztatja rokonait ezekkel a különleges tenger gyümölcsei ételekkel? Látogass el főzőestünkre és éld át a mélytengeri sikereket! A főzőest minden résztvevője ajándék cookta sapkát kap!

A Te Tenger Gyümölcsei menüd a kurzuson:
- Szardíniakrém
- Fehérboros feketekagyló
-  Kókusztejes garnélarák leves
- Spaghetti al mare - Paradicsomos tenger gyümölcsei spagetti

A program időtartama 4 óra.

Mit biztosít a főzőest?
- a főzéshez szükséges minden alapanyagot és eszközt
- korlátlan üdítő és ásványvíz italfogyasztást
- az elkészített ételek receptgyűjteményét, melynek segítségével otthon újra és újra átélheted a sikert    szakmai titkokat és házi praktikákat
- és persze egy jó nagy adag jókedvet
- a program során elkészített fogásokat helyben elfogyaszthatod egy kellemes vacsora keretében vagy elviheted magaddal

 

Follow us!


Suggestions


Fedezd fel velünk az erőművészet gyöngyszemét és barangoljuk be együtt az egykori November…

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Real events

Hiányzik az élő események hangulata?

Mi 210 helyszínre 830 programra 535 000 jeggyel várjuk!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept