Program


Tank and the Bangas

Tank and the Bangas

Bár a New Orleans-i Tank and the Bangas már több mint egy évtizede aktív, a 2020-as Grammyn mégis a „legjobb új előadó” kategóriában kapott jelölést. Persze jobb később felfedezni, mint soha ezt az ellenállhatatlan neosoulos boldogságzenét. Magyarországon először hallhatjuk őket, ráadásul remek formában: májusban megjelent harmadik nagylemezük, a Red Balloon turnéján.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. november 18. péntek, 20:00

New Orleans az amerikai zene egyik nagy olvasztótégelye, innen indult és tipikusan New Orleans-i mixtúrát játszik a Tank and the Bangas, csak nem a klasszikus blues-jazz-soul fajtából, hanem annak modern változatából. 2011-ben egy open mic esten találtak egymásra, Tarriona „Tank” Ball frontember a spoken word-világból érkezett, ez korai felvételeiken erős nyomot hagyott. Szövegeik máig költői igényűek, sokszínű boldogságbomba dalaikban a rappelés mellett leginkább a jazz-soulos ének viszi a prímet . A zenei mag neosoul, ehhez társul alternatív r&b, funk, lüktető, élő hiphop, fúvósokban dús New Orleans-i jazzes íz, popos érzékenység, egy kis gospel, egy riffnyi rock. Már 2013-as Think Tank című bemutatkozásukat szenvedélyes játékosság jellemezte, és ez élő fellépéseiknek is sajátja. A nagyközönség 2017-ben szerzett róluk tudomást: ekkor nyerték meg az amerikai közszolgálati rádió, az NPR Tiny Desk névre keresztelt intim koncertsorozatához kiírt versenyt. A sztárcsináló YouTube-széria őket is naggyá tette, már így jelent meg 2019-ben slágeres-eklektikus modern popzenével kedveskedő második albumuk, a Green Balloon, 2022 májusában pedig megérkezett annak párja, a Red Balloon. Remek lemezek ezek, de dalaik élőben még hatásosabbak - érdemes belefeledkezni gyermeki játékosságukba.

 

 

Ajánlatunk


Richard Wagner PARSIFAL Színpadszentelő ünnepi játék három felvonásban, német nyelven, magyar angol és német felirattal

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

Egy családi utazás nagy meglepetésekkel szolgálhat. Tomas, az üzletember egy síparadicsomba viszi szeretteit a téli vakációra. Váratlanul azonban lezúdul egy lavina és magával sodor sok mindent – ha magukat a családtagokat nem is, de sok illúziót, önáltatást, hamis ábrándot.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Isteni végjáték / David Javerbaum / a Kultúrbrigád előadása Szép

Átrium

A Teremtő Alföldi Róbert bőrébe bújva meglátogat minket, hogy angyalaival karöltve bemutassa legújabb projektjét, a modern kor igényeire átszabott Tízparancsolatot!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!