Program


Soltész Rezső és a Budafok Big Band
4

Soltész Rezső és a Budafok Big Band

IGAZI ZENEI KURIÓZUM A KLAUZÁL HÁZ SZÍNPADÁN!
Soltész Rezső és a Budafok Big Band formáció először lép együtt színpadra. Hangolódjunk együtt a szeretet ünnepére, hiszen a koncerten az énekes korábban megjelent karácsonyi albumairól ad elő dalokat, mindezt először big band kísérettel.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. december 9. szombat, 19:00

A Magyar Jazz Szövetség által többszörösen arany diplomával kitüntetett Budafok Big Band és Soltész Rezső énekes, dalszerző és szövegíró. közös koncertje.

Már 1963-ban játszott egy amatőr bandában, majd az 1968-as Ki Mit Tud?-ot követően alakult meg a népszerű Corvina együttes. A számaikat rendszeresen játszották a rádióban és megannyi koncertet adtak. Az 1981-es táncdalfesztiválon a Szóljon hangosan az ének! című slágerével aratott sikert. A Szóljon hangosan az ének!, amelyet S. Nagy Istvánnal, a zseniális szövegíróval együtt készítettek, s amelyet Máté Péter hangszerelt, pillanatok alatt az ország kedvence lett. Rendszeresen fellép. Klubokban, művelődési házakban, fesztiválokon énekel ma is fellép.

Ajánlatunk


Mészáros Árpád Zsolt és Csengeri Attila főszereplésével érkezik a Zenthe Nyár színpadára A púpos című musical!

A 60 perces angol nyelvű túrák mindennap háromszor (13:30, 15:00, 16:30) indulnak. Időszakosan olasz, francia, spanyol, német és magyar nyelvű túrák is elérhetőek. Jegyár: 9000 Ft Próbák ideje alatt a nézőtér nem látogatható. Előadások idején az épületlátogatás szünetel.

Kövess minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciója 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal és rengeteg élménnyel.

A bugaci határon; Délibábos Hortobágyon; Van az úgy, kérem néha, néha; Némán várni egy boldog percet; Én mától kezdve csak…

40 évvel első szegedi előadása után visszatér az István, a király!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!