Program


smART! XTRA // TÉRMANIPULÁCIÓ

smART! XTRA // TÉRMANIPULÁCIÓ

Épített és virtuális térformák, hangtérben közlekedő akkordok, dimenzióváltások - építészek, programozók, média designerek és zeneszerzők ámulatba ejtő kompozíciós motívumai. Avagy bevezetés a térmanipuláció esztétikájába.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2017. február 28. kedd, 19:00

A smART! XTRA ezúttal a különböző térképző anyagokban rejlő játékosság és azok önmagukon túlmutató újraértelmezésének nyomába ered. Az este végére akár alkalmi fényzsonglőrré is avanzsálhatunk különböző geometrikus (fény)formákat alkotva…
 
A noppa design építészstúdió legutóbb a Trafó kávézójába varázsolt több száz léggömbből térspecifikus installációt a NEXTFESZT 2017 fesztivál idejére. Az általuk tervezett Ez a hely MENŐ! városi jelölőpontok Liliom utcai állomásáról pedig egy QR-kódmatrica segítségével beolvashatjuk a Trafó funkcióváltó épületének történetét. A Healium Decoration olyan fényvezérlési technikával ismertet meg minket, mely lehetővé teszi LED-ek, robotlámpák, stroboszkópok, füst- és ködgépek, kinetikus eszközök irányítását akár 3D környezetben is. Fazakas Fanni aka RUMEX média designer és zenei producer pedig beavat az I. Magyar Klipszemle díjnyertes videójának néhány backstage titkába és a budafoki 4DSOUND terébe tervezett Solid Lure c. interaktív audiovizuális performanszának előkészületi munkálataiba.
 
Meghívott résztvevők: ALVÉGI Lóci, FAZAKAS Fanni, TIMÓCZKI-NAGY Márton
Sorozatszerkesztő – moderátor: KOVÁCS Andrea
Kreatív koncepció: Let it Be! art agency

NOPPA DESIGN
A noppa design tervezőcsapatát három fiatal építész, Alvégi Lóci, Eke Tamás és Varga Lívia alapította. Többlépcsős tervezési folyamataik fő inspiráló ereje a helyszín és a megrendelő személyisége. Terveztek már számos kreatív irodabelsőt, installációt, falgrafikát, valamint integratív edzőtermet önkéntes társadalmi munkában és több óvoda falát is megszépítették. Multidiszciplináris alkotóműhelyként foglalkoznak arculat- és tárgytervezéssel is.

HEALIUM DECORATION
A budapesti bázisú Healium Decoration 2012-ben alakult. Munkáikban a fény az elsődleges alapanyag, szervezőelv. Legyen szó projekcióról, programozott robotlámpákról vagy LED-ek ezreiről, a cél mindig ugyanaz: fény által új dimenziókat nyitni a teremtő képzelet előtt.

Fazakas Fanni komolyzenei tanulmányai mellett a MOME média design szakán diplomázott és az imPro Budapest School of Music Technology kurzusain bővítette sound design és műszaki ismereteit. Pályafutását DJ-VJ-szettek komponálásával kezdte, majd részt vett a LÁJV formáció megalapításában. Alkotói munkásságának fókuszterületei a filmtechnikák, a generatív zene és a vizuális programozás. Jelenleg a 4DSOUND rezidens alkotójaként az irányított mozgás és hang kapcsolatát kutatja.

 

Ajánlatunk


Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A hatalmas sikerű dán film alapján készült színdarab nagy beleérzéssel és humorral szembesít bennünket azzal, milyen eufóriával és milyen fájdalmakkal jár, ha az ember megpróbálja elengedni a kontrollt.

Kövessen minket!


További ajánlataink


Madame Tussauds Budapest

Madame Tussauds, Palazzo Dorottya

A világ legújabb Madame Tussauds Budapest produkciójában 52 magyar és nemzetközi élethű viaszfigurával, lélegzetelállító installációkkal, rengeteg élménnyel, hang- és fényjátékkal,…

KONCZ ZSUZSA 2024 Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Koncz Zsuzsa a magyar popzene állócsillaga, 2024. április 13-án tizennegyedszer lép a Papp László Budapest Sportaréna színpadára. A koncert címe…

akár -20%
Haydn–Mozart – 3 Jegyvásárlás

A BFZ áprilisi Haydn–Mozart-koncertje a márciusi műsor párjának tekinthető.

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!