Program


Rizsa – Irodalmi vetélkedő

Rizsa – Irodalmi vetélkedő

Kezdetben volt a SZÓSZ?!:) A nagy sikerű játékos nyelvi-irodalmi csapatvetélkedő nézői két évadon át szurkolhattak a résztvevő irodalmároknak és színészeknek. A SZÓSZ-ból néhány év szünet után Lecsó, a tévévetélkedőből pedig a közönséget is megdolgoztató élő pódiumjáték lett. A Lecsó négy SZÓSZ-veterán, Kiss Judit Ágnes, Nádasdy Ádám, Várady Szabolcs és Barna Imre játékmester, ill.  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. május 8. kedd, 19:00

Kezdetben volt a SZÓSZ?!:) A nagy sikerű játékos nyelvi-irodalmi csapatvetélkedő nézői két évadon át szurkolhattak a résztvevő irodalmároknak és színészeknek. A SZÓSZ-ból néhány év szünet után Lecsó, a tévévetélkedőből pedig a közönséget is megdolgoztató élő pódiumjáték lett. A Lecsó négy SZÓSZ-veterán, Kiss Judit Ágnes, Nádasdy Ádám, Várady Szabolcs és Barna Imre játékmester, ill. a később csatlakozó Szabó T. Anna és Kőrizs Imre jóvoltából 2014 és 2016 között működött havi rendszerességgel. Ezt a fonalat vette fel most újra a Magvető Caféban a Lecsó-alapító négyes. Mi köze a galagonyának a fülesmakikhoz, a dagonyához és a parázson sütéshez? Hogyan írta volna meg Babits az epikus epilógját, és hogyan megy le Omega-koncertről jövet alfába Várady Szabolcs? Miért nem kell a fanyalgó lektornak az Odüsszeia? Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekkel, feladatokkal birkóztak, és fognak birkózni immár a folytatásban is a nézők és a szereplők: Barna Imre, Kiss Judit Ágnes, Várady Szabolcs, és – ezúttal – Kőrizs Imre. A műsoron megint: vers és próza, kérdezz és felelek, rá-, mellé-, alá-, fölé- és belebeszélés. Szavak a szószban, rizs a lecsóban. Régi-új irodalmi játék a Magvető Caféban: Rizsa.
Jegyár: 1900Ft

Ajánlatunk


Kövess minket!


További ajánlataink


GESZTI SIXTY

Papp László Budapest Sportaréna

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Egy, kettő, három Szép

Átrium

Norrison bankigazgatónak egy óra áll a rendelkezésére, hogy csodát tegyen. Pártfogoltja választottjából kell decens üzletembert varázsolnia, felépítve egy új világot.

„Nem fiatalok. Nem szépek. Nem hibátlanok. De ma este színpadra lépnek, és le sem engedjük őket, míg nem marad –…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!