Program


RETRO PÁHOLY - Filmslágerek szubjektív

RETRO PÁHOLY - Filmslágerek szubjektív

Az est házigazdája Dj. Dominique ( Várkonyi Attila), akitől a slágerek forgataga közben sok érdekességet és kulisszatitkot tudhatnak meg a forgatásokról és a szereplőkről a filmek és a zene rajongói.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2022. április 28. csütörtök, 19:00

A Retro Páholy egy előadássorozat, Kovács Péter “KOVAX” vezetésével.

Az est házigazdája Dj. Dominique ( Várkonyi Attila), akitől a slágerek forgataga közben sok érdekességet és kulisszatitkot tudhatnak meg a forgatásokról és a szereplőkről a filmek és a zene rajongói.

A slágereket Kovács Kati, Csepregi Éva, Kovács Péter-”Kovax” valamint Csányi István előadásában hallhatják.

A teljesség igénye nélkül-, olyan filmek zenéiből válogattunk , mint a Cherbourgi esernyők, a Miss Arizona, a Kamaszkorom legszebb nyara, a Macska-jaj vagy az Egy szoknya, egy nadrág...

Közreműködnek:

Adamecz József

Dajka Krisztián

Patyi Sándor

Kék Szitakötő Produkció

Producer: Szalai Gabriella

Zenei rendező: Kovax

Visual: Hubai Gergely

Ajánlatunk


A közel 30 éves Cotton Club Singers, és a 40 esztendős Hot Jazz Band közös produkciója hangzásában, valamint látványában egyedülálló értéket képvisel.

Az egyik legismertebb magyar szent legendája színesen elevenedik meg Szikora Róbert, Lezsák Sándor és Zsuffa Tünde musicalében. Cseke Péter rendezésében, a Kecskeméti Katona József Nemzeti Színház látványos előadása kiváló művészek szavain, énekén, színpadi produkcióján keresztül mutatja be a történelmi pillanatot, „a szerelem szentjének” sorsát és korát, amely ma is szívhez szóló tanulságokkal szolgál.

A színpadon 22 Re-Production táncművész, a mikrofonoknál 5 kiváló musicalszínész, a mese erősítésére 21 szenzációs Omega-sláger! Főbb szerepekben: Szabó Máté, Sánta László, Füredi Nikolett, Koós Réka, Fésűs Nelly, Lux Ádám, Tóth Sándor, Janik László, Magyar Viktória, valamint a 2023. május 29-i csepeli pünkösdi bemutatótól Kriszta szerepében Kóbor János „Mecky” életműörököse: Kóbor Léna.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

BRÓDY JÁNOS koncert dalról dalra Szép

Erkel Színház

A Kossuth- és Liszt-díjas dalszerző előadóművész gondosan eltervezett zenetörténelmi tárlatvezetésre készül egy kétrészes nagykoncerten az Erkel Színházban, 2024. október 23-án.

Mindenkivel megeshet – mármint ha nő, és elmúlt annyi...

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!