Program


PASO – Pannonia Allstars Ska Orchestra, MR2 Szimfonik+ a Müpából

PASO – Pannonia Allstars Ska Orchestra, MR2 Szimfonik+ a Müpából

A Pannonia Allstars Ska Orchestra legendásan energikus élő koncertjeivel pillanatok alatt jutott el az underground klubok deszkáiról a Sziget Fesztivál nagyszínpadára, és vált minden jelentős magyar zenei fesztivál egyik kihagyhatatlan kedvencévé.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Wednesday, November 14 2012 8:00PM

Közös koncertje a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával táncos lábúaknak, hangverseny-látogatóknak és zenei ínyenceknek egyaránt felejthetetlen élményt ígér. A nagyzenekar és a ska zene magyarországi mesterei 2011-ben a Sziget Fesztiválon mutatkoztak be először együtt. Az ott aratott nagy siker, majd többhónapos előkészületek után a Művészetek Palotájában végre egész estés koncerten szólalnak meg szimfonikus átértelmezésben a PASO legismertebb slágerei.

A közönség hallhatja például a System Connection, a Budapest, A Tenkes kapitánya és a Hungarian Dish című dalokat, valamint a márciusban megjelent Lovemonster számait. A dupla album táncolós ska, rocksteady, mento, pszichedelikus reggae, dub és karibi hangulatait ezen a különleges fellépésen is az MR Szimfonikusok fűszerezik tovább. A nagyzenekari átiratokat Subicz Gábor jegyzi.

Az MR2 Szimfonik+ a Müpából az MR2-Petőfi Rádió 2011-es kezdeményezésének önálló érvényű televíziós továbbgondolása a Művészetek Palotája és az m1 koprodukciójában. Annak idején több könnyűzenei együttes lépett színpadra a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekarával, együttesenként két-három dal feldolgozásával. A sikeres ötlet alapján ezúttal egy együttes teljes és különleges koncertet nyújtó zenei anyaga kerül átdolgozásra. A Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem igazi koncertélményt nyújt a közönségnek, miközben egy új műsor felvételének a kulisszatitkai is feltárulnak.

Közreműködnek:

KRSA („Lord Panamo”) – ének, ütőhangszerek, Babba Luki (Lukács Gábor) – alt- és szopránszaxofon, Barna György („G Brown”) – hegedű, Benkő Dávid („Mr P”) – Hammond-orgona, melodika, vokál, Dr. Strict – bőgő, basszusgitár, General Csáki – gitár, vokál, Laca (Nagy László) – gitár, Lipi Brown – dobok, ütőhangszerek, Mr. Tony Ass (Subicz Gábor) – trombita, szárnykürt, mellofon, vokál, doromb, Mr. Vajay – harsona, Tommy Hot (Meleg Tamás) – tenorszaxofon
Közreműködik: a Magyar Rádió Szimfonikus Zenekara
Vezényel: Balogh Sándor

Our offer


Rudi van Dantzig – Toer van Schayk / Pyotr Ilyich Tchaikovsky SWAN LAKE Classical ballet in three acts

Artistic director and director-choreographer Balázs Vincze is very familiar with the tastes of dance aficionados partial to the traditions of bourgeois theatre and is superb at adapting familiar and popular literary classics to the dance stage. His wonderful sense of proportion enables audiences to follow plots in the language of dance. His contemporary choreographies built on classical foundations are unique, spectacular and of a high professional calibre without losing sight of the need to please the audience.

Balázs János zongoraestje – „Polonéz és rapszódiák”

Follow us!


Suggestions


Szentpéteri Csilla & Band - “Mojito” koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merülj el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten! Vendég: Carolyn Zhang Yu koloratúrszoprán

Mesterek és Tanítványok - a Virtuózok virtuózai, Plácido Domingóval

MÜPA, Bartók Béla Nemzeti Hangversenyterem

Közreműködnek a Virtuózok zsűritagjai és legkiemelkedőbb tehetségei. Sztárvendég: Plácido Domingo

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.