Program


Modern Art Orchestra feat. James Morrison

Modern Art Orchestra feat. James Morrison

Közreműködik: Modern Art Orchestra, James Morrison – trombita. Művészeti vezető: Fekete-Kovács Kornél.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. november 28. hétfő, 19:30

James Morrison ausztrál multitálentum jazz-fenomén. Az alapvetően trombitán játszó zenészt alt, tenor, szoprán és bariton szaxofonon, klarinéton, szárnykürtön, basszus trombitán, harsonán, eufóniumon, tubán, nagybőgőn, gitáron és zongorán is láthatta már a közönség játszani. Az 1983 óta aktív James-t számos, nagyon különböző helyen lehet elcsípni - 2000-ben ő írta és adta elő a Sydney Olimpia megnyitó fanfárt, idén a Fehér Házban Michelle és Barack Obama meghívására játszott a Nemzetközi Jazz Nap alkalmából. A jazz-re misszióként tekintő géniuszt természetesen jazz klubokban és akár középiskolákban is láthatja a közönség, elkötelezett ugyanis a fiatalság zenei művelése iránt, hazájában rendszeresen tart zenei tematikájú foglalkozásokat is.

Ez alkalommal a Modern Art Orchestra, a teljesen egyedülálló, jazz-t és kortárs komolyzenét játszó big band társaságában lesz látható a Budapest Music Centerben.

"Igazán izgalmas az számunkra, amilyen nyitottsággal és rugalmassággal a zeneszerző-előadó a közös munka során reagált ránk, a szerzeményeinkre, a tagjaink által írt dalokra. A repertoárba a jazz sztenderdek mellett így a MAO szerzők műveiből is beemeltünk, úgy gondolom, igazi kihívás lesz ez mindannyiunk számára. Igazi megtiszteltetés egy ilyen nagy hatású előadóval együtt színpadra állni. Újra a saját bőrünkön tapasztalhattuk meg, a zene univerzális nyelv, nem ismer nemzetiségeket, nem ismer határokat." - mondta Fekete-Kovács Kornél, a MAO vezetője.

Ajánlatunk


Vincze Balázs művészeti vezető, rendező-koreográfus jól ismeri a polgári színházi hagyományokat kedvelő táncrajongók ízlését, kiválóan alkalmaz táncszínpadra ismert és közkedvelt irodalmi klasszikusokat. Nagyszerű arányérzékkel teszi követhetővé a cselekményt a tánc nyelvén. Klasszikus alapokra épülő kortárs koreográfiája különleges és látványos, szakmailag magas színvonalú, mégis befogadható és közönségbarát.

Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

De Profundis - Fülei Balázs zongoraestje

Zeneakadémia, Nagyterem

A Liszt Ferenc-, Artisjus és Junior Prima díjas zongoraművész, Fülei Balázs "De Profundis" koncertjén Chopin, Beethoven, Bartók, Messaiaen és Liszt…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!