Töltse be otthonát a házi sütésű kenyér illatával, melegségével! Kezdő kenyérsütő tanfolyamunkon megismerkedhet kenyérgabonáinkkal és a belőlük készült lisztekkel, kelesztési és formázási módszerekkel, valamint a kenyérsütés alapjaival. A közös vacsorához magkrémet, kukoricakrémet, olíváskrémet és salátát is készítünk. Legyen részese a közös alkotás és tanulás élményének a Napfényes Cukrászat vegán pékje, Novacsek Áron vezetésével!
PROGRAM:
Anyagismeret
Alapanyagok beszerzése
Konyhatechnológiai alapismeretek
Kelesztési eljárások megismerése
Alapanyagok összekeverése, dagasztás
Kelesztés, hajtogatás
A kenyerek formázása, vágása
Kenyerek sütése
Tálalás
Közös vacsora
Ízelítő a MENÜBŐL:
teljes kiőrlésű kenyér, olívás bagett, lángos, briós
HELYSZÍN: Az Aqua Mart Fürdőszobaszalon Tankonyhája
(Budapest, XIII. Madarász Viktor u. 47-49.)
TANFOLYAMVEZETŐ: Novacsek Áron vegán pék és szakács
RÉSZVÉTELI DÍJ: 11.000 Ft/fő, amely tartalmazza az Áfát, az alapanyagokat és az azokból elkészített vacsora költségeit, az ételek nyomtatott receptjeit.
Tanfolyamainkon 15. életévét betöltött jelentkező vehet részt.
BŐVEBB INFORMÁCIÓ:
Novacsek Áron 06-20-576-9149 (ételkészítéssel kapcsolatosan),
Tersánszky Krisztina 06-30-331-1822 (tanfolyami szervezéssel kapcsolatosan)
és a tanfolyam@napfenyesetterem.hu e-mail címen.
SZERETETTEL VÁRJUK!