Program


Mézesvölgyi Nyár - Bonnie Tyler koncert

Mézesvölgyi Nyár - Bonnie Tyler koncert

„A világ zenei ízlése sokat változott, de valamit biztos jól csinálok, hisz én voltam az első Nő, aki felkerült a brit slágerlistára, és a mai napig koncertezem.” – Bonnie Tyler

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2023. július 29. szombat, 20:00

Mézesvölgyi Nyár
Bonnie Tyler koncert
Veres 1 Színház

A rekedtes hangjáról – amely mára védjegyévé vált – ismert énekesnő karrierje a ’70-es évek közepén indult, az „It’s a Heartache” című dalával, ám a végső áttörést a ’80-as években érte el, amikor dalaival sorra a világ slágerlistáinak első helyén szerepelt. Fiatal korában olyan legendás előadókra nézett fel és bálványozott, mint Janis Joplin, Tina Turner, Aretha Franklin, Joe Cocker vagy Meat Loaf.

Zenei pályafutása mellett az énekesnő fontos szociális ügyek mellett is hallatja a hangját, mint például a heroinellenes projektek a nyolcvanas évekből, majd később olyan dalokban működött közre, melyeknek bevételéből mozgáskorlátozott gyerekeknek segítettek.

A „Total Eclipse of the Heart”, a „Holding Out for a Hero” vagy az „If You Were A Woman (And I Was A Man)” című slágerei mind a mai napig a rádiók állandó játszási listáin szerepelnek. Közel ötvenéves zenei pályája során számtalan zenei és életmű díjjal tűntették ki, dalai állandó szereplői sorozatoknak, filmeknek és musicaleknek, valamint 17 nagylemez és több millió eladott album büszke birtokosa. Bekerült többek között a Guinness-rekordok Könyvébe is, és ő lett Nagy-Britannia egyik legsikeresebb és legismertebb énekesnője, aki folyamatosan koncertezik és jelentet meg albumot.

Ajánlatunk


2021. augusztus 20-án nyílt meg az érdeklődők előtt a Budavári Palotában újjászületett Szent István-terem. Az államalapító Szent István királyunkról elnevezett helyiség a Budavári Palota a századforduló magyar iparművészetének csúcsteljesítménye volt. Az 1900-as párizsi világkiállításon nagydíjat nyert terem Hauszmann Alajos tervei alapján készült el, kialakításában a kor legjobb magyar művészei és iparosai vettek részt.

A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

bohózat két felvonásban

Kövessen minket!


További ajánlataink


MAGYAR MENYASSZONY

Magyar Nemzeti Múzeum

Hogyan változott a nők szerepéről alkotott képünk az elmúlt 500 évben? Találja meg saját válaszát a Magyar Menyasszony című kiállításon!

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!