Program


LINDSEY STIRLING koncert
2

LINDSEY STIRLING koncert

Lindsey Stirling koncertezik Budapesten 2015. július 4-én a Papp László Sportarénában.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2015. július 4. szombat, 20:00

A legendás hiphop hegedűs az American's Got Talentben is óriási sikert aratott. Azóta megjelent a saját lemeze és óriási rajongótábora lett. 

Stirling egy arizonai mormon közösségben nőtt fel, ahol klasszikus zenei nevelésben részesült. A hegedű iránt érzett szeretete később se múlt el, zenei világában a romantikus kelta népzene és a modernkor klasszikusai találkoznak a dance-szel és az elektronikus zenével.

Saját szerzeményein kívül feldolgozásokat is készít más zenészek munkáiról vagy egyéb zeneszámokról. Többek között feldolgozta már Az Operaház Fantomja musical egyik dalát, a Zelda számítógépes zenéjét és új hangzást adott a Pokémon zenéjének. Legnagyobb sikerét a Michael Jackson és Rihanna feldolgozásaival érte le.

Karrierje során már olyan sztárokkal dolgozott együtt mint a The Piano Guys és a Pentatonix akikkel feldolgozta a Radioactivet és a Mission Impossiblet.

Lidsey Stirling budapesti arénakoncertjén a legkedveltebb számai mellett számos újdonság is hallható lesz.

 

 

Ajánlatunk


Ne hagyja ki a gyönyörű zene felejthetetlen estjét, amelyen a világ egyik legkiválóbb zongoristája és zeneszerzője, Ludovico Einaudio dallamai csendülnek fel egy briliáns cseh zongorista előadásában.

Tavaly az Edinburgh Fringe Fesztiválon óriási kritikai és közönség sikert arató IMA újra látható a Müpa mellett felállított sátorban.

Kövess minket!


További ajánlataink


“Szeretni bolondulásig” Szécsi Pál dalai Szép

Várkert Bazár

Az első, nagysikerű Megasztárban feltűnt Mujahid Zoltánt az évek során számtalanszor hasonlították Szécsi Pálhoz, így néhány éve arra a döntésre…

Brooklyni mese

Belvárosi Színház

Woody Allen a rá jellemző emberismerettel és sziporkázó humorral tárja elénk az emberi kicsinység és nagyság egész tárházát. Nagy büszkeség,…

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

HÍRLEVÉL FELIRATKOZÁS

Ha szeretnél értesülni legfrissebb ajánlatainkról, aktuális kedvezményeinkről és induló jegyelővételeinkről iratkozz fel hírlevelünkre!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!