Program


"Lehetnénk egyek mind..." Ismerős Arcok - Trianon 100 Emlékest

"Lehetnénk egyek mind..." Ismerős Arcok - Trianon 100 Emlékest

Kapunyitás: 19:30

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2021. december 4. szombat, 20:00

A zenekarunk a megalakulásától fogva kiemelt jelentőséget tulajdonít azoknak a történelmi eseményeknek, amelyek meghatározó módon alakították a nemzetünk sorsát, a magyarság létét és fennmaradását a Kárpát-medencében.
Dalainkkal fontos küldetést teljesítünk, hiszen feladatunknak tekintjük a magyarságtudat ébrentartását, értékeink hagyományaink megőrzését és továbbítását a következő generációk számára. Az idei évben emlékezünk meg a 100 évvel ezelőtti békediktátumról, amely szétszakította a nemzetünket és alapjában változtatta meg a magyarság életét. Ebből az alkalomból “Lehetnénk egyek mind…” címmel országos megemlékező esteket szervezünk, erre az alkalomra összeállított műsorral. A műsor jellemző gondolatai a hazaszeretet, a kultúránk, értékeink tisztelete és megóvása, valamint a trianoni döntés utáni magyar közösségben való létezés fontossága. Az est vendége Simó József előadóművész lesz, aki válogatott versekkel és szemelvényekkel teszi még katartikusabbá a zenekarunk dalait.

Jegyár: 3700 Ft


 

 

 

 


 

Ajánlatunk


Az ezeregy éjszaka az egyik legismertebb és legcsodálatosabb mese az egész világirodalomban. Páratlanul gazdag és színes történet szerelemről, hűségről, örök emberi értékekről, de ravaszságról, cselvetésekről és gyarlóságról is.

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli utolsó turnéjára kiegészült a világhírű Tropicana Club szólótáncosaival és így egy különleges műsorral várja mindazokat, akik egy igazi karibi élményre vágynak.

Kövess minket!


További ajánlataink


Barabás Lőrinc Quartet & Sena Szép

Városmajori Szabadtéri Színpad

Barabás Lőrinc trombitás és zeneszerző a budapesti zenei élet egyik meghatározó szereplője. Ezen az estén az Irie Maffiából ismert énekesnővel,…

LA VOCE VITA

Budafoki Dohnányi Ernő Szimfonikus Zenekar, Erkel Színház

Koltai Róbert a La Voce Vita sztárvendégeként. Az év duettkoncertje Szekeres Adriennel, László Boldizsárral és a Budafoki Dohnányi Zenekarral.

félig mese félig musical 9-99 éves korig, két részben

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!