Program


Kinőtt a szárnyunk - Tabáni István önálló estje
2

Kinőtt a szárnyunk - Tabáni István önálló estje

Az egykori elegáns bárok és mulatok pezsgő forgatagában csakis a zene és a jó hangulat volt a fontos. Ezt a korszakot idézi meg az Orfeumban először fellépő Tabáni István és zenekarának koncertje, amely fergeteges hangulatot és lüktetést, valóságos történelmi és zenei utazást ígér.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2013. augusztus 28. szerda, 21:00

Az énekes a magyar könnyűzene előadóművészeinek legszebb dalaiból állította össze önálló műsorát.

Egy este, amit nem szabad kihagyni.

Programkezdés 21 órakor.
Kapunyitás 20 órakor.
Vacsorázási lehetőség 23 óráig.

Jegyárak
Prémium: 2.800 Ft
Standard: 1.800 Ft

Teltház esetén asztaltársaságok összeültetése előfordulhat. Megértésüket kérjük, amennyiben az Önök által kívánt méretű helyek már nem állnak rendelkezésre!

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a jegyvásárlás nem jelent automatikusan asztalfoglalást, amennyiben nem a helyszínen vagy az interneten váltják meg a jegyet. Ezért kérjük, az asztalfoglalást megerősíteni szíveskedjenek a fenti telefonszámon, vagy a foglalas@orfeumclub.hu e-mail címen.

Jegy- és asztalfoglalás: foglalas@orfeumclub.hu, tel: + 36 309 48 64 48. A lefoglalt helyeket a foglalástól számított 48 óráig tartjuk, ezért kérjük, hogy fenti jegyvásárlási lehetőségek egyikén a jegyeket megvásárolni szíveskedjenek. A foglalást a program előtt 48 órán belül a program kezdete előtt 24 óráig tartjuk, 24 órán belül pedig foglalni foglaltság függvényében lehet telefonon. Köszönjük megértésüket!

A műsorváltozás jogát fenntartjuk!

RÉGI PESTI ESTEK címmel, 08.28. és 09.06. között az Orfeum a régi Pestet idézi műsoraival.

Ez a nyár is eltelik lassan. Az egyetlen pesti mulató törzsvendégeit nem hagyta cserben a legforróbb és legfülledtebb napokon sem. Nagy örömükre ők is rendíthetetlenek voltak, és szép számban látogatták a Casino Nights estjeit. Ám ki tudna a kellemesen hűtött Orfeum változatosabbnál változatosabb programjainak, udvarias személyzetének, könnyed ételeinek és gyöngyözően hűs italainak ellenállni?

Augusztus végén ők is elbúcsúznak a nyártól, mielőtt óriás lendülettel, új programokkal és rengeteg meglepetéssel megkezdik „életük” 3. őszét.

Ajánlatunk


Evita egy fogalom. Evita a nő - kultikus imádat és totális elutasítás között. Evita a megértett és eltaszított. Evita az imádott és az üldözött. Evita az ember.

Ivan Menchell pergő, mély emberismeretről árulkodó vérbő komédiája sok-sok kacagás mellett megható, megrendítő pillanatokat kínál mindenkinek, aki valaha szeretett és szerették.

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Kövess minket!


További ajánlataink


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

Las Vegas előtt még egy utolsó koncert turné Európában. - A HABANA SOCIAL CLUB zenekar Chavez Alberto Reyessel és a…

A Virtuózok tíz éve töretlen sikerrel működő, egyedülálló tehetségkutató és tehetséggondozó program. Ma már nemzetközileg is jegyzett és elismert televíziós…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!