Program


Kert a városban

Kert a városban

A Pesti Vigadó kiállítótermében megrendezett kortárs képző- és iparművészeti kiállításon részt vevő művészek saját, teremtett „kertjeiket” mutatják be a festészet, szobrászat, grafika, kárpitművészet, kerámia, textil, üvegművészet eszközeivel.
 több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

„Bármennyire beleveszünk színeinek, formáinak és illatainak útvesztőjébe, a kert még legzabolátlanabb, legburjánzóbb angolkert formájában sem maga a vadon. Ellenkezőleg, a kert a természet és az ember, a vadon és a polisz határa és együttese, amely egyesíti e kettő találkozásának harmóniáit és feszültségeit.”
Kodolányi Gyula

"Vendég": Körösfői-Kriesch Aladár kertje a 30-as évekből


Kiállítóművészek:

Anti Szabó János (képzőművész), Bajkó Dániel (festőművész), Barabás Márton (képzőművész), Bikácsi Daniela (festőművész), Bódis Erzsébet (1923-2013) (kárpitművész), Bohus Zoltán (1941-2017) (üvegművész), Dobribán Fatime (festőművész), Farkasvölgyi Éva  (kárpitművész), F. Orosz Sára DLA  (keramikusművész), Fekete György (belsőépítész) Hager Ritta (kárpitművész), Hidasi Zsófi (textiltervező művész), Incze Mózes (festőművész), Katona Szabó Erzsébet (textilművész), Kelecsényi Csilla (textilművész), Kókay Krisztina (textilművész), Kun Éva (keramikusművész), Olajos György (festőművész), Orosz István (grafikusművész), Posztobányi Péter (festőművész), Remsey Dávid (grafikusművész), Remsey Flóra (1950-2014) (kárpitművész), Simonffy Márta (textilművész), Szőcs Miklós TUI (szobrászművész), Szuppán Irén (1927-2016) (kárpitművész), T. Doromby Mária (textilművész), Varga Melinda (szobrászművész)

Szervező: Katona Szabó Erzsébet, textilművész, az MMA rendes tagja

Ajánlatunk


Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú előadás 2024. október 19-én, a Papp László Budapest Sportarénában látható először.

Az erdőben minden a természet rendje és körforgása szerint zajlik. Ez a nap mégis kicsit más, hiszen kis mókusok születnek. Bár ez is a természet rendje szerint van. De, az egyik kis mókus, Misi, más, mint a többiek, fekete a farkincája.

Kövess minket!


További ajánlataink


Pintér Béla és Társulata: Marshal Fifty-Six Szép

UP Újpesti Rendezvénytér

Az előadás arról szól, milyen hazugságban élni, hazugságban leélni egy életet, és milyen, ha ezt a hatalmi elit különféle rétegeinek…

Dvořák: Stabat Mater

Vasas Székház Díszterme

Dvořák Stabat Mater című műve egy mélyen megindító vokális és zenekari mű, mely alapját a középkori latin himnusz, a "Stabat…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!