Program


Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace

angol koncertfilm, 118 perc, 2020
eredeti nyelven

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2020. november 7. szombat, 20:00

Oreratőr: Robbie Ryan
Vágó: Nick Emerson
Hang: Dom Monks 

 

Idiot Prayer - Nick Cave Alone at Alexandra Palace című koncertfilmben Nick Cave szólóban, zongorán szólaltatja meg dalait, ritkán hallható, lecsupaszított formában, A koncerten egyaránt elhangzanak a Bad Seeds és a Grinderman korai szerzeményei és a Nick Cave & the Bad Seeds Ghosteen című legújabb albumán szereplő dalok. A filmben olyan jól ismert szerzemények csendülnek fel, mint az Into My Arms, The Mercy Seat, Higgs Boson Blues and Girl In Amber. A 2020. júniusában rögzített felvétel eredetileg csak online volt elérhető, most azonban a rajongóknak lehetősége nyílik megnézni a filmet moziban, professzionális körülmények között négy eddig nem látott jelenettel kibővítve.

 Az Idiot Prayer a történelem furcsa és bizonytalan pillanatából származó emlék, amely a szokatlan, eddig ismeretlen helyzetből fakadt: a hónapokon át tartó bezárására, elszigeteltségére adott válaszként fogant. Az előadás felvételeit a díjnyertes operatőr, Robbie Ryan rögzítette (A kedvenc, Házassági történet) az Alexandra Palace lenyűgöző West Halljában. A film vágója Nick Emerson volt (Lady Macbeth, Emma, Greta), a zenét pedig Dom Monks rögzítette.

Jegyár: 3.000 Ft

Forgalmazó: Trafalgar Releasing

Ajánlatunk


Janikovszky – lánykori nevén Kucses – Éva tizenkét és tizennyolc éves kora között, 1938-tól 1944-ig vezette a naplóját. Negyedik naplófüzetének borítóján ceruzával írva ez áll: „Kizárólag az utókor számára.”

Pietro Mascagni PARASZTBECSÜLET / MESSA DI GLORIA Koncertszerű előadások magyar, angol és eredeti nyelvű felirattal

Csak a szeretet: az egyetlen és ősi, időn és téren átívelő, mindannyiunkat összekötő energiáról beszél Magyarország első számú újcirkusz-társulata, a Recirquel új produkciója. A Vági Bence művészeti vezető rendezte Solus Amor a társulattal való többéves közös munka során megteremtett „cirque danse” nyelvén megszólaló monumentális előadás korunk természet és csoda iránti vágyódásából meríti erejét.

Kövessen minket!


További ajánlataink


WellHello 10 Aréna Szép

Papp László Budapest Sportaréna

Immár tíz éve, hogy a Wellhello először kérdezte meg, hány szerelmet bír még el a rakpart, és ezzel be is…

A Margitszigeti Színház a Nemzeti Összetartozás Napját a Nemzeti Filharmonikus Zenekarral ünnepli ez évben is. Közreműködik: Balázs János Kossuth-díjas zongoraművész,…

A kubai mulatók forró, szivarfüstös éjszakáinak sztárja, a kubai nép elsőszámú kedvence, a HABANA SOCIAL CLUB zenekar a 2024-es világkörüli…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!