Program


Huncut a gazda - felnőtt meseösvény az Ócsai Pincesoron

Huncut a gazda - felnőtt meseösvény az Ócsai Pincesoron

Pajzán mesékkel, bordalokkal, pincehűvös kézműves borokkal és jó falatokkal várjuk vendégeinket erre a különleges estére.

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Saturday, August 05 2023 6:00PM

Tekeregjenek velünk az Ócsai Pincesoron!

Az Ős-Dunai löszháton van egy picike gunyhó, abban van egy hatalmas prés, a prés mellett ült az öregapám, aki azt mesélte...

Az Ócsai Öreghegyi Pincesor főúti behajtójától indul a sétánk. Mesélőink a 200 éves présgunyhónál fogadják jó szóval az érkezőt. Innen átkurjantunk a szomszédba - "Szabad a gazda?" és átsétálunk a Szebedinszky Szőlőbirtokra, ahol a gazda, János uram várja a betérőt. A 300 éves körte alatt sok beszéd folyt már az élet fontos és jelentéktelen ügyeiről, de ez alkalommal jelentőségteljes életbölcseletek hangzanak majd el. Ki tudja, tán kapatos lesz a mesélő és pirongató huncutságok is elhangzanak majd! Innen csalogatnak majd minket a nagyokat tátogó pincegádorok: kis sétával ezeket is meglátogatva, az Eklézsia Pincészet hűvös borospincéje várja a kíváncsi vendéget. Végre leülhet, megpihenhet az esti vándor, mert itt finom falatok, jó borok követik majd egymást, a kacagtató dalok pedig tovább emelik a hangulatot.

A program 2023.08.05. 18-21 óra között kerül megszervezésre.
A találkozási ponton 18.00-18.10 kötött várjuk vendégeinket, az Ócsai Pincesor elején a nádfedeles, tapasztott présgunyhónál.

Az est során 4 helyi bort kóstolhatnak meg vendégeink. Az Eklézsia Pincészetben a kóstolt borokból a program végén vásárolni is lehet majd.

Élőszavas mesével, citeraszóval kísért bordalokkal emeljük a hangulatot.

A programra jellege miatt limitált létszámban tudjuk Önöket fogadni.

Our offer


Wandering Gypsies leading adventurous lives and gallant yet ridiculous nobles abusing their power are the main characters of the animated film Szaffi. This adaptation of Mór Jókai's classic novel The Gypsy Baron is by now familiar to several generations of Hungarians.

Komikussá vált történet egy tanárról, Nyúl Béláról, akit meghurcolnak, feláldoznak a politika oltárán egy Hannibálról szóló, látszólag jelentéktelen tanulmány miatt, aminek állításait nem hajlandó visszavonni.

Follow us!


Suggestions


Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

A Habana Social Club zenekar Chavez Alberto Reyessel és a Tropicana Club szólótáncosaival kiegészülve világ körüli búcsú turnéja a Budapest…

NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

A legnagyobb slágerek Geszti Péter (és bolygónk) meghatározó korszakaiból, Rap+Az, zene+stand up, vidám időutazás, meglepő fordulatok, korszakos vendégek, és egyedülálló…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.