Program


HALOTT PÉNZ - Aréna Show Budapest

HALOTT PÉNZ - Aréna Show Budapest

Szóljatok anyunak, eljött az idő, hogy a Halott Pénz bevegye az Arénát!  több...

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2018. április 6. péntek, 20:00

Halott Pénz Aréna Show 2018
 
2018. március 17. – Győr, Audi Aréna
2018. március 24. – Debrecen, Főnix Csarnok
2018. április 6. – Budapest, Papp László Budapest Sportaréna


Szóljatok anyunak, eljött az idő, hogy a Halott Pénz bevegye az ország három nagy Arénáját! A zenekar 2018-as éve igazán különlegesen indul. A fesztiválszínpadok és klubkoncertek után, jövő tavasszal mindössze három koncertet adnak, de azokat nem akármilyen helyszíneken. Turnéjuk keretében olyan helyeken lépnek fel, ahol eddig még sosem, az ország három legnagyobb fedett csarnokát veszik be: 2018. március 17-én a győri Audi Arénában, március 24-én a debreceni Főnix Csarnokban, április 6-án pedig a Papp László Budapest Sportarénában lépnek színpadra. A rajongók ezúttal új környezetben, egy fergeteges show keretében találkozhatnak kedvenceikkel.

A Halott Pénz 14 évvel ezelőtt Marsalkó Dávid szólóprojektjeként indult. A pécsi zenész kezdetben egyedül írta a szöveget, a zenéket, két albumot is összehozott, ám egyik sem hozta meg azt a bizonyos várt elismerést. A nehézségek ellenére sem adta fel, elkészítette első videoklipjét az Angard című hip-hop számhoz, ami végre meghozta a várva várt sikert. Ám az igazi áttörést A feneked a gyengém című dallal érte el, milliós nézettséget hozott a Youtube csatornán, bekerült a rádiók játszási listájába, és egyre több megkeresését kapott.

Évekkel később zenekart épített maga köré, s 2013 őszén a Szólj anyunak, hogy a városban vagyok című lemez bemutató koncertjén már hétfős zenekarként szólaltak meg. Az album végül elnyerte a legjobb rap vagy hip-hop kiadványnak járó Fonogram-díjat, többek közt olyan felvételeknek hála, mint az 
Ugyanúgy hallasz, a Farkasok dala, vagy a Minden szobába kell álom. Ezt az elismerést 2015 májusában a Valami van a levegőben című dal kapcsán két kategóriában is átvehette a zenekar: a zsűri az év rap vagy hip-hop felvételének, míg az MR2 Petőfi Rádió hallgatói az év dalának választották, a Halott Pénz eddigi egyik legnagyobb sikerét, ami közel 27 millió megtekintést jegyez a legnépszerűbb videomegosztó oldalon. 

A hazai és külföldi koncertek közben készült, és jelent meg 2016 áprilisában a legutóbbi albumuk, 
Ülni.Örülni.Megőrülni. címmel. Ezen szerepel a zenekar eddigi egyetlen feldolgozása a Darabokra törted a szívem, amely vezette a hazai rádiós játszási listát, jelenleg 26 millió megtekintés felett jár a Youtube-on, az első Petőfi Zenei Díj átadásán pedig az év dalának választották. A Volt Fesztivál nyitónapjáról még további három díjjal távozhattak, az év együttesének, az év albumborítójának és az év videoklipjéért járó szobrocskákkal. Utóbbi kategóriában a Wellhelloval közösen jegyzett Emlékszem Sopronban diadalmaskodott, ami a Volt Fesztivál történetének első himnusza. 2017-ben – egyedülálló módon – még három díjat begyűjtöttek a második Petőfi Zenei Díjon, az év videoklipje és az év zenekara elismeréssel térhettek haza, a zenekar frontemberét pedig az év férfi előadójának választották. 

A hétfős zenekar elsöprő sikerei közé sorolható még, hogy elsőként játszottak három egymás utáni napon teltház előtt az Akvárium Klub nagytermében, három év alatt hat alkalommal sikerült teljesen megtölteniük a főváros legnagyobb szabadtéri szórakozóhelyét a Budapest Parkot, a nyári fesztiválok állandó fellépői, immár a nagyszínpadi program kiemelt zenekarai közé tartoznak.

A Halott Pénz az ország egyik legkedveltebb zenekara, akik folyamatosan keresik az újat. 2018-as tavaszi háromállomásos aréna-turnéjuk keretében Marsalkó Dávid elmondása szerint is az eddigi leglátványosabb színpadi produkciójukon dolgoznak, egy igazi show-műsort mutatnak majd be, melyet csak Győrben, Debrecenben és Budapesten láthatnak a rajongók.6 éven aluli gyermekek szülői felügyelettel a koncerten ingyenesen vehetnek részt. A felnőttek részére szóló ülőjegy bemutatása nem jogosít fel külön ülőhelyre a gyermek számára.

Ajánlatunk


A zenés színház történetének egyik legjelentősebb darabja tér vissza a budapesti közönség elé.

Komédia a köbön! Egy falrengető vígjáték, amely színpadon és filmen egyaránt nagy sikereket aratott!

Kövessen minket!


További ajánlataink


Szentpéteri Csilla & Band - Mojito koncertshow

MOM Kulturális Központ

Merüljön el a zene és vizuális művészet lenyűgöző összhangjában egy igazán exkluzív, mediterrán hangulatú koncerten!

Janikovszky-est vaksötétben / avagy a lemez két oldala

MiMozink Lurdy - Terem 1.

Egy egyedülálló képzeletszínházat élvezhet a közönség. "A lemez két oldala" címmel: Janikovszky Éva írásainak segítségével teljes sötétségben, csak a hangokra…

Robert Icke: Oidipusz Fordította: Upor László

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!