Program


EMBEREK EGYÜTTES NAGYKONCERTJE

EMBEREK EGYÜTTES NAGYKONCERTJE

Első lemezük (Száz út) már a megalakulás évében, 1995-ben megjelent és rögtön aranylemez lett. Működésük alatt még két lemezt adtak ki, a Tábortűz 1997-ben, a Forog a Föld 1998-ban került a boltokba. Az akkori nagy sikert jellemzi, hogy a rádiók még a mai napig rendszeresen játsszák legnagyobb slágereiket.  više

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Sreda, Maj 16 2012 19:00

Miller Zoltán 2000-ben eMeRton díjat kapott, mint az Év legjobb musical énekese. Eddigi pályája alatt több mint húsz fontosabb szerepet eljátszhatott. A Madách Színház művésze, láthattuk többek közt Az Operaház Fantomjában is. 2004- ben az "Év legnépszerűbb színésze” kategóriában átvehette a Súgó Csiga díjat. 2008. szeptember végén megjelent első szólólemeze Fehér és Fekete címmel, melyen hat feldolgozásszám és hat saját dal hallható.

Berkes Gábor az Első Emelet és a Rapülők zenekarok oszlopos tagja volt, ezek után hozta létre az Emberek formációt. Könnyűzenei sikerei mellett számos filmzenét is írt (Hippolit, Apám beájulna, Egy szoknya, egy nadrág, Egy bolond százat csinál, Eszter hagyatéka). Folyamatosan produceri tevékenységet is folytatott. Két éve folyamatosan koncertezik, és új dalokat ír az újra aktívan dolgozó Első Emelet együttessel.

Nagykoncert Emberek módra:

A 15 éves Emberek zenekar május 16-án nagykoncerttel kedveskedik rajongóinak. A közel másfél órás koncerten a már jól ismert slágerek lesznek hallhatóak, de ünnep lévén meglepetéssel is készülnek, nevezetesen egy vadonatúj Emberek dallal.

Naša ponuda


Molnár Ferenc vígjátéka egy furcsa szerelmi négyszög története ironikus, szívfacsaró mese.

Molnár Ferenc azonos című regénye nyomán – zenés játék –

Pratite nas!


Preporuka


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok

Visegrádi Királyi Palota lovagi tornapályája

A Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 39 éve állít emléket az 1335-ös visegrádi királytalálkozónak, a középkori Európa egyik legfontosabb eseményének.

Fellegi Anna - ének Budapesti Akadémiai Kórustrásaság (karigazgató: Balassa Ildikó) ARLtistic Dance Company (koreográfus: Albert Réka Lilla) Budafoki Dohnányi Zenekar…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica (e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.