Program


Ede Madame Ismerkedő Estje - Fiú

Ede Madame Ismerkedő Estje - Fiú

Május 31-én, pénteken, 20:00-tól jön Ede Madame Ismerkedő Estje!

 more

Current events



A felismerés: Normális, kedves, ápolt emberek vesznek körül, akik picsa magányosak, és nem tudnak hol barátkozni.

A termék: Ismerkedő est az Aréna Garden-ben. Két dj, Sazabio és HuskyJoe, talán egy playlist Ede néni kedvenc randi zenéivel a Házibulitól a Smack My Bitch Up-ig.

A társaság: szingli, magányos, szeretethiányos, depressziós, bipoláris, nárcisztikus, borderline, komplexusos párkeresők, te, aki a többi flepnishez képest full normális vagy, és persze a kiszűrhetetlen szexfüggők.

Politikai nyilatkozatunk: Az első lépés, hogy benépesítsük az országot, ha az online térben elszigetelődött, magányos emberek egymásra találnak a parketten. Uraim, kérjétek fel a hölgyeket egy táncra!

A Soros-terv: férfi és női kvóta: 400-400 jegy, darabja potom 3990 forintért. (Nagyon bocs, de Gyuri bácsi nem utal, és sajnos pénzbe kerül a szervezés, a helyszínbérlés, a két DJ, egy ingyen pia, és egy párkeresős matricás játék előkészítése. Az általad vásárolt jeggyel egy fogyatékos gyerekekkel foglalkozó alapítványt is támogatsz.)

A legkétségbeesettebb marketing ötletem: Ott lesz az egyik legcsinosabb barátnőm, aki 1 év 8 hónap és 3 napja nem smárolt. De ki számolja…

Az esemény nem sajtónyilvános.
Az eseményen hang- és mozgókép felvételeket készíteni tilos!

Follow us!


Suggestions


Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Warning! The basket time limit is about to expire!
estimated time left:
00:00

item(s) in basket

total:


Time limit has expired. Please, put item(s) in to basket again.