BORKLUB BÁCSI ZOLTÁNNAL
FURMINT FEBRUÁR
Læs mere
FURMINT FEBRUÁR
Læs mere
Egy ideje már tudható, hogy a furmintban több világfajta erényei összpontosulnak: amellett, hogy készíthető belőle karcsú, gyümölcsös bor, jól áll neki a fahordó és nagy testű, hosszú érlelési potenciállal rendelkező bor is lehet, kiváló savszerkezettel bír, csodáson tükrözi a termőhelyi adottságokat, gazdag aromájú, természetesen édes bort ad késői szüretben, a szamorodnik és az aszúborok pedig a világ édesborainak legmagasabban jegyzett tételei. Ezen túlmenően a furmint 2019-re talán a legfontosabb boros hívószóvá vált a külföld számára. Akad olyan Master of Wine, aki úgy tartja; a furmint egymagában képes megtestesíteni mindazt, amit a rajnai rizling, a chardonnay és a sauvignon blanc tud. A furminttal ismerkedni tehát minden borissza számára – ha nem is kötelező, de – kifejezetten megéri.
6 tételt fognak kóstolni ezen az alkalmon a résztvevők.
Kérész Művek 81 - Hasítunk A Budapesti Metropolitan Egyetem hallgatói és az Artus közös performansza
Boribon és Annipanni egy éhes cicát találnak a hazafelé úton. Nagy az öröm, amikor kiderül: kiscica Boribonnal marad. De vajon…
enhed(er) i kurven
total:
Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.