program


Be Massive Szilveszter - New Year's Eve Party

Be Massive Szilveszter - New Year's Eve Party

2023 utolsó éjszakáján is Be Massive a Várkert Bazárban!
Idén szilveszterkor is Metha és a Be Massive csapat – Metha, Dubecticut, Lenny Lenoks, Robert Makai, Secret Factory, Somazed felel a zenéért majd a Várkert Bazárban. 

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Søndag, 31. December 2023 22:00

Az idén 20 éves Be Massive Magyarország egyik legnevesebb elektronikus zenei party-sorozata, amelyet az állandó megújulás és a maximális minőségre való törekvés jellemez. A 20. jubileumi évben 20 különleges bulival ünnepelt a Be Massive, olyan helyeken, mint a Sziget fesztivál Tale Of Us-al, egy komp a Balaton közepén vagy egy gleccser a Franciaországi Alpokban 3200 méter magasan.

A 20. ünnepi esemény pedig a Várkert Bazár szilveszteri buli lesz.

A szervezők széles zenei skálán mozogva, de mindvégig underground üzemmódban, olyan neveket hoznak el rendezvényeikre, akik közül mára már többen szupersztárok lettek: Charlotte de Witte, Sam Paganini, Innellea, Aether, Coeus, Denis Horvat, Marino Canal, Yubik és ENOS hazánkban egytől-egyig a Be Massive bulikon debütáltak.

A programsorozat alapítója, Metha fáradhatatlanul szervezi a különleges helyszíneken megvalósított Be Massive Horizon bulikat. Általában oda visz elektronikus zenei eseményeket, ahol korábban még senki nem tartott hasonlót: adott koncertet a kőröshegyi levendulásban, a tihanyi kompon vagy épp a Dunakanyarban, idén pedig ilyen volt a Budavari Palota kupolájában adott koncert is.

Az elmúlt két év szilveszteri eseményei rendkívül népszerűek voltak, a jegyek pillanatok alatt elfogytak, ezért érdemes lesz majd mihamarabb lecsapni a helyekre, hogy idén is részt vehessetek a különleges vizuális elemekkel gazdagított szilveszteri buliban.

Na de mire is számíthattok szilveszter éjjel? Ahogy a mottójuk is szól: „A stílus nem, csak a jó zenék, amik számítanak”

Lineup:

22:00 Dubecticut & Robert Makai

00:00 Lenny Lenoks

01:00 Metha

03:00 Secret Factory

04:30 Somazed

 

Induló jegyárak:

super early bird: 7500 Ft

early bird: 8500 Ft

normál: 9500 Ft

Aktuelt


A Monte Cristo grófja egy igazi, nagy ívű, romantikus musical Dumas regénye alapján. Szerelem, intrika, bosszú, szenvedély Szomor György dalaival, Pozsgai Zsolt átdolgozásában. Emberi drámák, sorsok, a jó és a rossz megítélése, ami olykor nem is olyan egyszerű.

Follow us!


PÅ PLAKATEN


NYÁRI KÁROLY - NYÁRINDÍTÓ KONCERT

Budapest Kongresszusi Központ

Nyári Károly a koncerten a boldogság, az öröm és a szeretet életérzését fogja átadni a dalokon keresztül a közönségnek. A…

Habana Social Club - Búcsú turné

Országosan

A Habana Social Club zenekar Chavez Alberto Reyessel és a Tropicana Club szólótáncosaival kiegészülve világ körüli búcsú turnéja a Budapest…

Alan Turing, avagy "egy rejtett zseni élete" című előadás arra tesz kísérletet, hogy más szemszögből, közel hozva Turing alakját a…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Få de gode nyheder først

For at tilmelde dig vores nyhedsbrev skal du blot indtaste din email-adresse og tryk Tilmeld:

Obs! Indkøbskurvens tidfrist udløber snart!
tilbageværende tid
00:00

enhed(er) i kurven

total:


Tiden er udløbet. Start venligst forfra med at vælge billetter.