Program


AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2022

AZ ILLÚZIÓ MESTEREI - 2022

New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!

Current eventsPlease click here to view other events(3)

Világhírű bűvészek és az ország legjobb illuzionistái együtt, egy vadonatúj műsorban! Az előző években rendezett, nagy sikerű előadássorozatok után az Illúzió Mesterei új fellépőkkel, sosem látott műsorszámokkal térnek vissza. A nagyszabású gálaműsorban szereplő előadók nemzetközi TV showk, rangos fesztiválok és óceánjáró luxushajók rendszeres fellépői. Las Vegas, New York, Peking, Dubai, Párizs és Monte Carlo színpadai után az Illúzió Mesterei most készek arra, hogy a hazai közönséget is elvarázsolják. Ketté vágott nők, lenyűgöző kézügyesség, meghökkentő gondolatolvasás és sok minden más egy egész estés, humorban gazdag előadásban

A műsorban szerepel vadonatúj, még sosem látott műsorszámokkal: Hajnóczy Soma a bűvészet kétszeres világbajnoka. Látható lesz Holcz Gábor, aki Las Vegastól Dél-Koreáig nyűgözte már le a nézőket. Szerepelni fog Párkányi Kolos, aki luxushajók színpadán és a világ legrangosabb színháztermeiben szerepelt már. Különleges produkcióval készül Kelle Botond, többszörös magyar bűvész bajnok. Látványos nagyszínpadi illúziókat mutat majd be Maxim Maurice, Németországból. És humorával fogja elbűvölni a közönséget a nemzetközi tv show-k és fesztiválok sztárja, David Burlet Franciaországból.  

Ne maradjon le erről az egyedi élményről, vegye meg a jegyét még ma!  

További információ: https://www.illuziomesterei.hu 

 

Az előadás az időpontjában hatályban lévő kormányrendeletek, járványügyi szabályok betartásával látogatható.  

A műsorváltozás jogát fenntartjuk. 

Ha járványhelyzet miatt a tervezett márciusi időpontban nem megtarthatók az előadások, akkor az alábbi augusztusi időpontban lesznek megtartva a műsorok. Az előadás természetesen beltéren, színházteremben lesz, de a szabadtéri előadásoknál megszokott "esőnap" kifejezést használjuk a pótelőadások megnevezésére. A pót időpontok előre nyilvánossá tételével szeretnénk biztosítani mindenkit, hogy az előadások mindenképp meg lesznek tartva. Illetve így reméljük, hogy mindenkinek jobban tervezhető előre a programja.

 

2022. március 25. 20:00 (esőnap: 2022. augusztus 26. 20:00)

2022. március 26. 20:00 (esőnap: 2022. augusztus 27. 20:00)

2022. március 27. 14:30 (esőnap: 2022. augusztus 28. 14:30)

2022. március 27. 18:30 (esőnap: 2022. augusztus 28. 18:30)

Follow us!


Suggestions


New York, Peking, Dubai, Las Vegas, Monte Carlo és Tokió után újra Budapesten Az illúzió mesterei!

Beyond the event
Jegy.hu Blog

Interesting facts, reviews and interviews to get ready for the experience!

Subscribe to newsletter

Get informed about the best programs!

Dear Customer,

Like most websites Jegy.hu uses cookies to operate. I understand that InterTicket is collecting personal data in order to recommend special, personally tailored offers best suited for me. By clicking on “I accept”, I confirm that I have read and understood the data management rules in the Privacy Policy.

I accept