Program


Anima Sound System -MR2 Akusztik+ a Müpából

Anima Sound System -MR2 Akusztik+ a Müpából

Az Anima Sound System, az első hazai elektronikus tánczenekar számos díj (Arany Zsiráf, Fonogram, VIVA Comet Magyar Könnyűzenéért Díj) kitüntetettjeként immár húsz éve táncoltatja a közönséget.  više

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Last event date: Sreda, Januar 21 2015 20:00

Az Anima Sound System talán legnagyobb erőssége a táncoltatás, a forró hangulatú koncertek és a művészi bátorság, az, hogy időről időre képes megújulni, feladni a már bevált sémákat, és egészen újba kezdeni. Ugyanakkor koncerten meg tudott maradni szórakoztató, sok generációnak szóló popzenekarnak. Az Animát 1993-ban Prieger Zsolt, Prieger Szabolcs és Németh Gergely alapította Szombathelyen, s e szerzőhármas felállása, közös munkája húsz éve, tíz lemez óta a mindmáig változatlan. Priegerék állandóan változó stílusú produkciójának különlegességét elsősorban a játékosság, a zene színes szövete, a stílusok keveredése adta és adja: modern elektronikus tánczene, reggae és dub, hiphop és pop, hagyományos dalok és zenei kísérletek, erdélyi magyar népzene, rengeteg rádiós és klipsláger, mint a '68 vagy a Csinálj gyereket.

Az évek során olyan világsztárokkkal dolgoztak együtt, mint az Asian Dub Foundation, a De-Phazz, Terry Lee Brown Jr., JC 001 vagy a Twin Peaks sorozat zenei producere, Kim Cascone. Számos hazai és külföldi zenészre, dj-re voltak nagy hatással, illetve saját zenekarukon kívül számos zenei munka producerei voltak, legyen az metál zene, jazz-hiphop vagy techno. A zenekarban két évtized alatt sok, azóta más stílusokban is bizonyító énekes megfordult, a mai frontleány pedig nem más, mint Prieger Fanni, aki tizenkét éve, még kisgyerekként énekelte el az Anima klipslágerét, a Tekerd! című dalt.
Koncertműsorukon ezúttal az elmúlt két évtized nagy slágerei szerepelnek, mégpedig akusztikus feldolgozásban, számos ismert vendéggel a színpadon. Érdekes estére számíthatunk, hiszen még sohasem volt Anima-akusztik a zenekar húszéves fennállása alatt.

Rendező: Művészetek Palotája

Naša ponuda


Daphne du Maurier regénye alapján a Szegedi Szabadtéri Játékok önálló bemutatója

A Vivace Táncforgatag 6 budaörsi sportegyesület és 300 táncos részvételével kerül megrendezésre 2024 június 1-én, 18 órai kezdettel a RaM-Art Színházban.

Akár egy Agatha Christie krimi a Szex és New York karaktereivel! A Liliom Produkció – Dámák a pakliban című új krimi-vígjátéka egy izgalmas, egész estés kikapcsolódást kínál a krimi és humor kedvelőinek.

Pratite nas!


Preporuka


-15%
Hannibál tanár úr / Móra Ferenc nyomán / a Kultúrbrigád előadása Ulaznice

A Kultúrbrigád Hannibál tanár úr című produkciója Mucsi Zoltán lehengerlő szereplésével már csak három alkalommal látható az Átrium épületében.

Euripidész – Médeia

Pinceszínház

Mitől izgalmas a Médeia történet most? Kicsoda Médeia? Ki ez a nő? Kegyetlen gyilkos vagy egy elképesztően okos, a férfi…

Az Attraction Látványszínház, a Britain's Got Talent 2013-as győztes csapata, először ad egészestés show-t Magyarországon! A fantasztikus látványú és koreográfiájú…

Ajándékozzon jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány, a jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Culture at Home
online.jegy.hu

Enjoy our online streaming services from the comfort of your couch!

Prijavite se na naš newsletter!

Budite prvi koji će dobiti infromacije u vezi svih najboljih predstojećih događaja

Upozorenje! Vreme će uskoro isteći!
Preostalo vreme:
00:00

ulaznica (e) u korpi

ukupno:


Rok je istekao. Molimo, ponovo stavite stavke u korpu.