Program


Al di Meola & Szarka Tamás

Al di Meola & Szarka Tamás

3 Legenda 1 Színpadon! A világhírű Grammy-díjas gitáros Al Di Meola és Szarka Tamás, a Ghymes Együttes frontembere 2016. október 22-én lépnek fel közösen a Budapesti Kongresszusi Központban. A szuperkoncert Sztárvendége Tokody Ilona, Kossuth-díjas operaénekes valamint a Budapesti Ifjúsági Kórus.

Nincs aktuális előadás

Egy múltbeli eseményre kerestél. Kérjük, válogass aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Utolsó előadás dátuma: 2016. október 22. szombat, 20:00

Szarka Tamás, Kossuth díjas előadóművész, zeneszerző, költő immár 38 éve áll színpadon. A Ghymes Együttes frontembere 2006-ban mutatta be a Zeneakadémián első önálló szerzői estjét. Sok színházi felkérésre írt már zenét, ám ezek a zenék élőben soha nem hangzottak el színpadon, főleg nem a szerző előadásában. Ez a koncert ezt a hiányt pótolja és Tamás ősszel megjelenő szólóalbumának a bemutatója is lesz egyben. Egy-két mára már klasszikussá vált darab is műsorra kerül. Sőt, olyan zenéket is hallhatunk, amik erre az alkalomra készültek.

Tamás segítségére a Grammy-díjas gitáros Al Di Meola lesz az egyedülálló koncerthangulat megteremtésében. A Guitar Magazine által többször a "Világ legjobb gitárosa" címmel kitüntetett Meola lemezein a fúziós jazz, és a Latin jazz ugyanúgy megtalálható, mint a világzene, a flamenco vagy a funk. A világhírű zenész már várja az őszi budapesti koncertet, amely a tervek szerint ősbemutató is lesz egyben.

A koncert a Danubius Music menedzselésével és az Art Anzix Színház szervezésében valósul meg.

Ajánlatunk


Szophoklész: Oidipusz király című drámája nyomán írta: Pintér Béla

Minden idők egyik legkedveltebb romantikus története, az ikonikus film sikeréhez méltó, musicalként születik újjá a Madách Színház színpadán.

Schiller szenvedélyektől szétrobbanó darabjában örök ellentétpárok csapnak össze: a kötelesség és a szabadság, a hatalomvágy és az erkölcsi tisztaság, a megfelelési kényszer és önmagunk vállalása, az önzés és a szerelem.

Kövess minket!


További ajánlataink


DEMJÉN – „Nincs középút”

Papp László Budapest Sportaréna

Demjén Rózsi a legenda, aki huszonhetedik alkalommal tölti meg az Arénát!

Fejes Endre - Presser Gábor: Jó estét nyár, jó estét szerelem

Pesti Magyar Színház, Sinkovits Színpad

A Jó estét nyár, jó estét szerelem a magyar zenés színházi irodalom egyik legkülönlegesebb, egyben legsikeresebb darabja. Ősbemutatója óta igazi…

Hirdetési információ

Ebben a rovatban a rendszer által válogatott népszerű programokat ajánlunk. Közöttük fizetett hirdetések is lehetnek.

Ajándékozz jegy.hu
ajándékutalványt!

Az ajándékutalvány a Jegy.hu rendszerében használható fel az elérhető programokra (színház, koncert, fesztivál, sport) történő jegyvásárláskor.

Kultúrát otthonról
online.jegy.hu

Élvezd otthonod kényelméből az online streaming kínálatunkat!

Hírlevél feliratkozás

Értesülj hírlevelünkből a legnépszerűbb programokról!

Figyelem! A vásárlási időkorlát hamarosan lejár!
becsült lejárati idő:
00:00

tétel a kosárban

összesen:


Lejárt a vásárlási időkorlát! Kérjük, állítsd össze a kosarad újra!