Programm


Ahol a Svéd megpihent kedden

Ahol a Svéd megpihent kedden

Murányi Tünde, Kálid Artúr, Stubnya Béla és Horváth Károly egy fergeteges kortárs vígjátékban.  mehr

Nincs aktuális előadás

Ön egy múltbeli eseményre keresett rá. Kérjük, válogasson aktuális kínálatunkból a Jegy.hu keresőjében!

Önreflexív színdarab a színházi világról, ezúttal a publikum szemszögéből. Három néző előadás után a színházban ragad. Eltöltenek együtt egy éjszakát, találkoznak a színház szellemével, összezördülnek, majd egymásra hangolódnak, s rájönnek, mi hiányzik az életükből. Egyiknek az erős hit, másiknak a nemzeti identitás, harmadiknak az otthon melege.

Minden előadásunkra árulunk 2 db támogatóhelyet - 2. sor 10-11. szék
Köszönjük, ha támogatják független színházunkat!

Exkluzív kávézónk várja Nézőinket előadás előtt-alatt-után.
[ FÉM | színház+kávézó+belváros ] 
Itallap: https://www.femszinhaz.hu/kavezo

AZ ELŐADÁS NYOMOKBAN TRÁGÁRSÁGOT TARTALMAZ

 

Az előadás hossza szünettel együtt: 150 perc
16 éven felülieknek ajánlott!       
#trágárság #társadalomkritika #szexualitás

A FÉM egy államilag támogatatlan függetlenszínház Budapest Belvárosában. Egyetlen támogatóink Önök, a Nézők. Kortárs színházi előadásaink, pódium műsoraink azért vannak, hogy találkozhassunk Önökkel. Jegyárainkat megemeltük, hiszen csak így tudjuk életben tartani ezt a kulturális közösséget, közösségi teret. Ám tudjuk, hogy sokan nem tudnak ennyit pénzt áldozni a kultúrára, ezért minden előadásunk mellett található egy szám, ami azt jelzi, hogy ekkora kedvezménnyel vásárolhatnak jegyet programjainkra. A KOSÁRba helyezés után a KEDVEZMÉNY menünél, a TeljesÁr fülecskével lehet válogatni a lehetőségek közül. Ha megtehetik, örülnénk, ha teljesáron, esetleg támogatójegyet vásárolva jönnének hozzánk. Köszönjük, ha néznek minket!

(Minden hónapban egy programunkra 50%-os kedvezményt biztosítunk, ami minimum 2, maximum 5 jegyre használható fel a legmagasabb jegyárak esetében. A kedvezmény folyamatosan vándorol előadásról előadásra, érdemes figyelni műsorunkat!)

Unser Angebot


A Kalamazoo egyenesen a Broadway-ről érkezik, a vígjátékban Hernádi Judit és Kern András sziporkázó játékát élvezhetik Sebestyén Aba rendezésében.

Follow us!


Angebote


Kalamazoo - vígjáték Szép

Tihanyi Szabadtéri Játékok

Mit akarnak ezek még? – kérdeztük húszévesen, ha az idősebbek szerelméről esett szó. Pedig az ember sohasem túl öreg ahhoz,…

Euripidész – Médeia

Pinceszínház

Mitől izgalmas a Médeia történet most? Kicsoda Médeia? Ki ez a nő? Kegyetlen gyilkos vagy egy elképesztően okos, a férfi…

Szergej Prokofjev HÁBORÚ ÉS BÉKE Kortárs opera Opera tizenhárom jelenetben, két részben, orosz nyelven, magyar, angol és orosz felirattal

Verschenken Sie jegy.hu
Geschenkgutscheine!

Die Geschenkgutscheine können für Ticketkäufe auf der Webseite www.jegy.hu verwendet werden, für beliebige Veranstaltungen (Theater, Konzerte, Festivals, Sportveranstaltungen) in unserem System.

Interticket
Kulturkarte

Mithilfe der Dienstleistungen der Kulturkarte stehen Arbeitnehmern und Arbeitgebern die höchsten, momentan angewandten Ermäßigungen zur Verfügung.

Newsletter abonnieren

Erfahren Sie mehr aus unserem Newsletter über die beliebtesten Programme!

Achtung! Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs läuft in Kürze ab!
geschätzte Zeit:
00:00

Posten im Warenkorb

insgesamt:


Die Zeitbegrenzung des Kaufvorgangs ist abgelaufen! Bitte stellen Sie Ihren Warenkorb erneut zusammen!